Şu Anda Sizi Ne mutLU EDEr??
Re: Şu Anda Sizi Ne mutLU EDEr??
nie kızım manyak oldu sagonn sözü düzgün konş:D ''' Yer mi lan velet ? Sekiz senemle ben dışlatım kimsecikler yoktu mikrofonumu buldum. İçimi döktüm. Zihnimin derinlerinde yaptığım kazılarda onca yılın ...'' dio:)
''Şüpheciliğimin Asıl Sebebi İnsanlar Ya Da Adı İnsan Olup İnsanlık Dışı Roller Kapanlar...''
yermi lan welet yazdı:nie kızım manyak oldu sagonn sözü düzgün konş:D ''' Yer mi lan velet ? Sekiz senemle ben dışlatım kimsecikler yoktu mikrofonumu buldum. İçimi döktüm. Zihnimin derinlerinde yaptığım kazılarda onca yılın ...'' dio:)
ya evet sagonun şarkı sözlerinin arasında geçio ama sadece" yermi lan velet " herkes sago şarkı sözlerini bilmio başka anlamlarada kayıyor

" düş uçacak bahara doğru "
elif bakma sen ona konusuo işte herzamnki gibi :dil:
yaaaaaaa bora bu kız üstüme geliyo
sende anlıcan bi gün sago gerçeğini :cool:

''Şüpheciliğimin Asıl Sebebi İnsanlar Ya Da Adı İnsan Olup İnsanlık Dışı Roller Kapanlar...''
zuhaahhaha çok komik :sponge:
nesri

elif senmisin yermi lan velet 

ewt bnm uhahauha:)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir