...ERKEK VE KADIN...
Erkekler ve kadınlar yaş dönemlerinde çeşitli farklılıklar gösterirler. Merak ediyor musunuz, 60 yaşındaki bir adam bayanları nasıl tavlar? Peki, erkekler için 25 yaşında en sevilen spor hangisidir, kadınlar için hangisi?.. Ya, 48 yaşındaki bir kadının fantezisi nasıldır?..
ERKEKLERİN YAŞ DÖNEMLERİ ALKOL 17: Bira 25: Viski 35: Votka 48: Duble votka 66: Mide ilaçları BAYANLARI TAVLAMA SÖZLERİ 17: Ailem bu haftasonu yazlıkta 25: Kız arkadaşım bu haftasonu yazlıkta 35: Nişanlım bu haftasonu yazlıkta 48: Karım bu haftasonu yazlıkta 66: İkinci karım da öldü EN SEVİLEN SPOR 17: Sex 25: Sex 35: Sex 48: Sex 66: Şekerleme BAŞARILI BİR GECE 17: Öpüşmek 25: Kahvaltıya kadar uzanan bir gece 38: Terapi saatime yetiştim 45: Tanrıya şükür çocuklarıyla tanışmak zorunda değilim 66: Eve sağ salim döndüm İDEAL EVLİLİK YAŞI 17: 25 25: 35 35: 48 48: 66 66: 17 FANTEZİLERİNDEKİ KADIN 17: Büyük göğüslü, uzun bacaklı, 25: Büyük göğüslü, uzun bacaklı, hafif meşrep 35: Büyük göğüslü, uzun bacaklı, deneyimli 48: Büyük göğüslü, silikon da olabilir 66: Herhangi bir kadın.. iDEAL BİR KADIN 17: İlk ben olmalıyım 25: İlk ben olmalıyım 35: Beni anlamalı 48: Beni anlamalı, hayatı benimle paylaşmalı 66: Arasıra yanıma gelse yeter. KADINLARIN YAŞ DÖNEMLERİ ALKOL 17: Wine cooler 25: Beyaz şarap 35: Kırmızı şarap 48: Şampanya 66: Adama çok içki içirmek ERKEKLERİ REDDETME YÖNTEMLERİ 17: Saçlarımı yıkayacağım 25: Saçlarımı yıkayıp, kremleyeceğim 35: Saçlarımı boyamam lazım 48: Saçlarımı yine boyamam lazım 66: Peruğumu boyatmam lazım EN SEVİLEN SPOR 17: Alışveriş 25: Alışveriş 35: Alışveriş 48: Alışveriş 66: Alışveriş KEYİFLİ BİR GECE 17: Burger king 25: Bedava yemek 35: Pırlanta 48: Daha da büyük bir pırlanta, hatta takım olarak. 66: Evde yalnız kalmak İDEAL EVLENME YAŞI 17: 17 25: 25 35: 35 48: 48 66: 66 FANTEZİLERİNDEKİ ERKEK 17: Uzun boylu, esmer, yakışıklı bir erkek 25: Uzun boylu, esmer, yakışıklı, zengin bir erkek 35: Uzun boylu yakışıklı, zengin, akıllı bir erkek 48: Saçları olan bir erkek 66: Bir erkek... iDEAL BİR ERKEK 17: Erkek öder 25: Erkek öder 35: Erkek kahvaltı hazırlar 48: Erkek çocuklar için de kahvaltı hazırlar 66: Erkek kahvaltısını çiğneyebilir.
...ERKEK VE KADIN...
Geçiş yap
- Agar.io
- Lak Lak Köşesi
- ↳ Sohbet
- ↳ Tanişma Yerimiz
- ↳ Anket Odası
- International Discussions
- ↳ Language: German
- Aşk Köşesi
- ↳ Aşk duygunuzu burada paylaşın
- ↳ Güzin abla
- ↳ Güzel Aşk Sözleri
- Ezoterizm Köşesi
- ↳ Fal ve Burçlar
- ↳ Rüya tabirleri
- ↳ Büyüler
- ↳ Cinler
- Spor Köşesi
- ↳ Voleybol
- ↳ Futbol
- ↳ Basketbol
- Video ve Resimler Köşesi
- ↳ Videolar
- ↳ Resimler
- ↳ Videolar 18+
- ↳ Korkunç Resimler +18
- Edebiyat Köşesi
- ↳ Türk kitap evi
- ↳ Şiirler
- ↳ Sms Sözleri / Güsel Sözler
- ↳ Fıkralar
- ↳ Amatör Aşk Şiirleri
- ↳ Komik Yazilar
- ↳ Şairler
- ↳ Öyküler / Denemeler / Hikayeler
- ↳ Ilginç Haberler
- Moda
- ↳ Moda ve Güzellik
- Magazin Köşesi
- ↳ Film, Dizi ve Şarkı Sözleri
- ↳ Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?
- Okul Köşesi
- ↳ Ödevler / Sınavlar
- ↳ Okullar
- İslami Köşesi
- ↳ Dini Konular / Dini Hikayeler
- ↳ TÜRKÇE KURAN-I KERİM
- ↳ Dualar Bölümü
- ↳ Peygamberimiz
- Hobi Dünyası
- ↳ Hobi Dünyası
- Mutfak Köşesi
- ↳ Türk Mutfağı
- ↳ Çin Mutfağı
- ↳ Arap Mutfağı
- ↳ İtalyan Mutfağı
- Modifiye Bölümü
- ↳ Tuning
- ↳ Motorlu Araçlar Dünyası
- ↳ Teknik Bilgiler
- Sağlık-Sağlıklı Yaşam Köşesi
- ↳ Şifalı Bitkiler
- ↳ Çocuk Sağlığı ve Bakımı
- ↳ Gebelik ve Annelik
- Msn nickleri Güzel Nickler
- ↳ Aşk-Sevgi Nickleri
- ↳ Yabancı Nickler
- Tarih Köşesi
- ↳ Mustafa Kemal Atatürk
- ↳ TARTIŞMA MEYDANI
- ↳ Türk Dünyası
- ↳ Osmanlı Tarihi
- ↳ Dünya Tarihi
- Fan Köşesi
- ↳ Tarkan
- ↳ Videolar
- ↳ Yıldız Tilbe
- ↳ Videolar
- ↳ Sezen Aksu
- ↳ Videolar
- ↳ Serdar Ortaç
- ↳ Videolar
- ↳ Ibrahim Tatlıses
- ↳ Videolar
- ↳ Ebru Gündeş
- ↳ Videolar
- ↳ Diğer Sanatçılar
- ↳ Karışık Videolar
- Hayvanlar Alemi
- ↳ Akvaryum Dünyası
- ↳ Malawi Cichlidleri
- ↳ Canlı Doğuranlar
- ↳ Tanganyika Cichlidleri
- ↳ Köpekler Köşesi
- ↳ Kediler Köşesi
- ↳ Arşiv
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir