bugüne kadar KAç Kİtap okudunuZ
bugüne kadar KAç Kİtap okudunuZ
HAngi kitapları beğenerek okudunuz ,,, kısaca konusundan bahsebilirsinizmi???
" düş uçacak bahara doğru "
- unlimited master
- Az YaZar ÇoK KaÇaR
- İletişim:
Re: bugüne kadar KAç Kİtap okudunuZ
çookkkk var okuyacağım dersen tavsiye ederim ama bir kitabı herkez beğenmeyebilir.
En az 500...Ama en çok sevdiğim kitap Beyaaz Diş'di... :banane:
'Forumun Neşe Kaymağı
okadarrr çok okudum ki ama en çok oliver twıst'i ve sefiller'i beğendimm
![Gülümseme :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL
:sponge:
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL
:haypnose: kitaplarla aram pek iyi değildir 10 tane flndır
- unlimited master
- Az YaZar ÇoK KaÇaR
- İletişim:
Daha yeni kitaplar okuyun biraz arkadaşlar, beyaz diş, sefiller v.b bunlar m.ö sinin kitapları.İyi ki bütün okuyucular sizin gibi değil yoksa yeni nesil yazarlar aç kalırdı.
![Çok Mutlu :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
bi kitap öneriyorum hemen (: değişik bişe the secret in sırrı güzel bi kitap ya :banane:
" düş uçacak bahara doğru "
bakmam lazım duymustum ismini
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir