Adıyamanspor Tahkim'e gidecek
TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda yer alan Adıyamanspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 30 bin YTL para cezası ve Alper'e verilen 4 maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na gitmeye hazırlanıyor.
Adıyamanspor Futbol Şube Sorumlusu Özcan Bozdoğan, yaptığı açıklamada, PFDK'nın, dün yaptığı toplantısında alınan kararla, Adıyamanspor'un 5 Ekim 2008 tarihinde oynanan GASKİ Spor maçında, Alper'in talimatlara uygun olarak oynatılmaması nedeniyle 30 bin YTL para ve Alper'in 4 maçtan men edilmesi cezasına çarptırıldığını ifade etti. Bozdoğan, henüz verilen ceza ile ilgili kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını ama kulüp olarak verilen cezaya itiraz etmek için Tahkim Kurulu'na gideceklerini kaydetti.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Re: Adıyamanspor Tahkim'e gidecek
Ben bir adıyamanlı olarak şiddetle kınıyorum bu cezayı sonuna kadar itiraz edecegiz tabikide. Şampiyon ADIYAMANSPOR...
saol dostum destegin icin lay lay lay lay.... hadi hep beraberrrr
dostum ( kardeşim ) yaşım 19 cunki :gülmek:
ee napalım yaşın 19 sa :kedi:
havamı atıon bikaç yaş büyüksün diye :dil:
yasemin yazdı:ee napalım yaşın 19 sa :kedi:
Yok est. her insan oldugu gibi bende her daim genç kalmak isterim. sizcede öyle degil mi ?
evet ama cicim kendini o kdr büyük göstermene gerek yok 19 çok büyük değil hem gençsin bu lafları daha sonraya sakla sana tavsiyem
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir