Erkeğinizi ömür boyu size bağlayacak "olmazsa olmaz"ları biliyor ve uyguluyor musunuz? Uzmanlar, kadınların 10 hatadan uzak durması halinde, sevdikleri erkeği asla kaybetmeyeceklerini savunuyorErkekler konuşmayı sevmez Biraz suskun olan erkek sevgilinin sürekli üzerine gidip, ısrarla, her şeyin yolunda olup olmadığını sormak ters tepkiye yol açıyor Uzmanlar, erkeklerin, kadınlar kadar çok konuşmayı sevmediğine ve tek başlarına da çok mutlu olabildiğine dikkat çekiyorHesabı devamlı ona ödetmeyin Erkeklerin genellikle cömert davranmayı sevdiğini ifade eden uzmanlar, 'Ama bırakın, içlerinden gelerek bunu yapsınlar Eğer her zaman hesap ödeme görevini ona bırakıyorsanız, kendilerini kullanılmış gibi hissederler' diyorDuygularınıza hakim olun Partneriniz sizden taş gibi duygusuz olmanız beklenmiyor, yeter ki tartışmalar sırasında duygularınıza hakim olup bir yetişkin gibi konuşun Erkekler gözyaşlarından etkilenir ve hiçbir erkek bir kadını ağlatmak istemezArkasından konuşmayın Arkadaşlarınıza anlattığınız şeyler konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor Siz unutabilirsiniz veya affedebilirsiniz ama, arkadaşlarınız size yapılan haksızlıkları kolay unutmazlar Anlattıklarınız olumsuz olmasa da, sevgilinizle ilgili olan bütün sırlarınızı ortaya dökmekten kaçınmalısınız Bazı olaylar yalnız sizin aranızda kalmalıFazla ileri gitmeyin Erkekler duygularını kadınlar kadar kolay gösteremez Fazla ileri gidip gitmediğinizi anlamak için önce bir deneyin Elini tutun veya omuzuna elinizi koyun ve nasıl bir tepki vereceğini görün Eğer fazla yakınlıktan rahatsızlık duymuyorsa, sorun yok Ama hareketlerinize karşı çekingen davranıyorsa, onu fazla zorlamayınERKEGI BASTAN CIKARMAK SIRF GÖRÜNÜM ILE DEGIL ERKEK GÖZÜYLE OKUYALIM OKUYAN BEYLER SIZCE DOGRUMU BUNLAR HERSEY GÖRÜNÜM DEGILMI????Erkeklerin hangi koşulda neleri :-):-):-)i bulduğunu, nelerin onların başlarını döndürdüğünü bilmek ister misiniz?
Yüksek topuklar ve mini etek onları çılgına çeviren tek şey değil Erkeklerden kız arkadaşlarını ya da eşlerini en :-):-):-)i buldukları anılarını anlatmalarını istedik Partneriniz olsun veya olmasın, aşağıdaki dürüstçe verilmiş yanıtlar size harika ipuçları sağlayabilirOrtam hazırlayın "Kız arkadaşım beni taze midye tava ve istiridye yenen ıssız bir kumsala götürdü Etrafta kimse yoktu, öpüşmeye başladık Ortalık o kadar sessizdi ki en küçük bir sesin bile yankısı duyuluyordu Beni oraya götürmesi içimdeki tüm arzuları uyandırmıştı" Parti düzenleyin "Kız arkadaşımın 30 yaş günümde benim için parti düzenlemesine bayıldım Bunun için harcadığı bütün çaba bana ne kadar önem verdiğinin bir göstergesiydi O gün gözüme inanılmaz derecede :-):-):-)i görünmüştü" Süpriz karşılamalar yaparak şaşırtın "Bir gün işten geldiğimde, kız arkadaşım beni üzerinde siyah iç çamaşırlarıyla ve :-):-):-)i bir saç kesimiyle karşıladı Öyle :-):-):-)iydi ki fantazilerimi gerçekleştirmek için daha fazla bekleyemezdim" Aptal yönünüzü sergileyin "Simpsons çizgi filmini seven kadınları sevmemem için hiçbir neden yok İyi bir mizah anlayışı var ve aptalca şeylerden de zevk alıyor demektir Bir de kendine güveni tamsa, cazibesine kapılma işten bile değil" İlk adımı siz atın "Karım ve ben ilk buluşmamızda albümlere bakıyorduk Yan yana otururken kolunu omzuma attı Son derece içten ve sıcak bir hareketti bu O zaman aramızda güzel bir şeylerin gelişmeye başladığını anladım Onunla birlikte olmak istedim, hem de tek gecelik değil" Doğal olun, :-):-):-)i olmaya çalışmayın: "Kız arkadaşım üzerinde sadece tişörtle evin içinde dolanırken çok :-):-):-)i görünüyor En :-):-):-)i olan yanı ise bunu farkında olmadan yapması" Sadece gülümseyin: (Ciddiyiz!): Kız arkadaşım kalabalık bir odanın içinde, onca kişinin arasından bana bakıp gülümsediğinde onunla olmak istediğimi anladım Benden hoşlandığını göstermesi bütün arzularımı ateşlemişti"
Sevdiğin erkeği elde etmenin yolları
Sevdiğin erkeği elde etmenin yolları
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Re: Sevdiğin erkeği elde etmenin yolları
elde etmek için herhangi bi çaba göstermem o bnm için uğraşsın
Valla senin gibi güzel kızlar için geçerli olabilir ama gerisini bilmiyorum
'Forumun Neşe Kaymağı
amman ne elde edecem be beni sevmeyen utansın
hea ecrin aynen hoşgeldin bu sırada
" düş uçacak bahara doğru "