En Damar Ve En Güzel Msn Nickleri

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

En Damar Ve En Güzel Msn Nickleri

Mesaj gönderen moments » 30 Eyl 2008, 19:07

[center]***İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi hepsi parlıyordu ben seni güneşi seçtim bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
***Benim İçin Hayatta 2 şey önemlidir biri sen diğeri özgürlüğüm özgürlüğüm için canımdan senin için özgürlüğümü feda ederim
***Yürü hür maviligin gittigi son hadde kadar, insan bu alemde hayal ettigi müddetce yasar
***ben seninle toğrağa girerim diyenleri çok gördüm ben öyle diyenleri toğrağa hep yanlız göndüm
***Bir daha görmek kısmet değilse birbirimizi,Çaresiz mahşer gününü bekle sabırla,Benide istediğin zaman hatırla
***neden yagıyosun yagmur nelerı ıslatmak ıstıyosun cadde ıslak sokak ıslak ıstıyorsan gozlerımı sıltmak nafıle onlar zaten ıslak
***aşk bittiğinde arkadaş kalalım derler güle başka isim versen değişik kokar mı?
***Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım
***Sen sevildiğini göremeyecek kadar KÖR sevemeyecek kadar NANKÖRSÜN!!!
***Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya girer
***BENIM RAHAT EDEMEDIGIM YERDE KİMSE ISTIRAT EDEMEZ
***AYYAŞA SORMUŞLAR NEDEN İÇKİYİ BIRAKTIN DİYEDEMİŞ SEREFİNE İÇİLECEK AŞK YOK SATI işten geçti dediler…
***eskıden karanlıktan korkar yağmurdan ürperirdim şimdi karanlıklar sırdaşım yağmurlar göz yaşım oldu
***biz ölmeyi çoktan göze aldık da yanımızda kımlerı göturcez onu dusunuyoruz
***SERSERİLER SEVMEYİ BİLMEZ DERDİNİZ;ULAN ----LER SEVMEYİ KİMDEN ÖĞRENDİNİZ???
***A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak!
***ben sön sözümü söylersem eğer geri dönüşü yoktur senin gibi --------lere kahpeler çokturrr
***Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!
***SeN BeNiM PiYoNuMsUn BeNsE ŞaH,BeN SeNi KaYbEdErSeM En FaZLa iKi pUaNıM GiDeR SeN BeNi KaYbEdErSeN OyUn BiTeR!
***Medeniyet dediğin açmak ise bedeni,Afrikadaki bedevi senden daha medeni
*** En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar
*** Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
***--------lerin --------ce yaşadığı bu dünyada --------ce yaşıosun,adiliğine boncuk takda nazar değmesin
***Hayat düşündüğün kadar güzel,gördüğün gibi tatlı değildirGerçekler bir gün gözünün önüne geldiğinde,pembenin kara sevdanın yara,arkadaşlığın ise palavra olduğunu anlarsın!
***Düşmek Ayıp Değil Yeterki Kalkmasını Bil, Acele Et Ve Şu Gözyaşını Sil
***Gecici Heves DeğiL Hak €dene Nefes OLurum!
[/center]
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 91 misafir