bir genc kız delikanlıya sorar:
''bnden hosLanıomusun?
cocuk:
hyr die cewap werir
kız:
''benim icin aqLarmısn?
Cocuk:
hYr die cewap werir
kız üzqün qitmek üzere arkasını dönercocuk onu koLLarına aLır
ßen senDen hosLanmıyorum''seni sewiyorum''kaLbimde sana yer yOk ßenim kaLbim Sensinwe Senin arKanDan aqLamam Senin iCin öLürüm der
qeL aL ßeni üzme yar,ßeni uyut Dizinde, hep Sen warsın sen ßaharSn ßenim icimde
||sewqi|| yanında olanı sewmek deqil uzakta olanı yanında hissetmektir uzaklıklar sewenler icin önemsizdir cünkü qercek sewqiyi anlatan tek duyqu << özLemkTir >>
ßir yabancıydn,candan oldn qözümde yoktun,qönül tacim oldunSana yer yoktu hayatımda,canım oldunöyLe sewdim ki seni en sonunda wazqeCiLmezim oLdn
aLnıma yazılmıssın silemem ki seni kaLbime qirmissin atamam ki seniSen unut deSende unuTamam ki seni eqeR ßirqün qeLirde unuturSam seni kaRa toprakta ßulursun beni
Sehrin uykuda olduqu bir saatte ben sensizliqe isyan edercesine aydınlıqı bekliyorusensiz doqan qünesi deqil,qözlerindeki o ısıqı istiyorum Seni Cok SewiyOrum
Tarifini yapamadıqım ßir yaprak yeliyimkaFanı cewir ßak qölqendeyim qölqenin olmadıqı yerde qözlerinin icindeyim sen farketmesende ben hep seninleyim
Yaqan yaqmur qibisin,hem duru ,hem huzur doluaKan ırmak qibisin,bazen sakin bazen deli dolu, denizde oLan inCi qibisn,hem < birtanesn > hemde deqerLisn
Ne oLur qül sewqilim beni qördüqün zamansewqilim diyerek boynuma sarıl sana qeldiqim zamanne olur beni sewdiqini söyle sana sorduqum zaman
Seni uzaktan sewmeyi,sana bakmadan qörmeyi,seni duymadan dinlemeyi,qözyaslarımla qülmeyi,kawusmak için sabretmeyi öqrendim ama,sensiz oLmayı asLa öqrenemedim
Ne oLur qitme bir ömür yanımdan cıkma yüreqimden cıkma dünyamdan tüm alem bilirki sensiz yasayamam canımda can qibi baqlıyım sana ölesiye wurqun asıqım sana bebeqim
ßeni en qüzeL qülüsünle karsıla iste qeLdim yanına sonunda yorqun we yitik tamam yanmısım belkide yıkılmısım kahrolmusum, icimde tarifsiz bi qariplik war anLamaya calıs hicbisey sormayanıma yaklas qözlerime bakSacLarını daqıt cocuklar qibi sonra basını omuzlarıma bırak dertliyim kahirliyim,efkarlıyım,aqır caresiz hüzünlerle qeldim sana,birlikte ömür boyu yasayacaqımız perişan qecelerle qünlere qeldim sana paramparca hayallerim umutlarımNe kalmıssa icimde kırık dökük al yeniden yarak beniayıkla arıt beni tüm kötülüklerden bak sana bütün ısıklarım sönük pelte pelte karanlıqım koyu qöklerim
qüzeL ask sözleri
qüzeL ask sözleri
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 84 misafir