kısa anlamlı msn sözler

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

kısa anlamlı msn sözler

Mesaj gönderen moments » 24 Eyl 2008, 20:21

DURMUS SAAT BILE GUNDE IKI KEZ DOGRUYU GOSTERIR (VILENIN)

ASK COK RENKLI BIR CICEKTIR AMA YETISTIGI YER KORKUNC UCURUMLARIN KENARIDIR(STENDHAL)

SACMA BIR ZAMANIN KIYISINDA KURULMUS YASAMDAN NE FAYDA BEKLENEBILIR KI GEC OLMADAN GITMELI SIYRILMALI MAKAMSIZ UMUTLARLA YANYANA GUZEL BIR YASAM TASINMALI BERRAKLIKLARA

TASI DELEN SUYUN GUCU DEGIL DAMLALARIN SUREKLILIGIDIR

ASKVERDIGINIZE PISMAN OLMADIGINIZ SEVGINIZDIR

INSANIN INSANA VERBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI

BASIM DIYE OGUNMEYIN NE GELIRSE BASA GELIR DIZ DUSERSE TOPRAK USTUNE BAS DUSERSE TASA GELIR

INSANLAR DIKENLER ARASINDA GULU GORUP SEVINECEKLERINE, GULLER ARASINDA DIKENLERI GORUP SIKAYET EDERLER

DENIZLER YOLCULUGA CAGIRIR DURURDA BENI GITMEM, DUSUNEREK GERI DONECEGIM GUNU BEN BUYUK RUZGARLARI SEVERIM BUYUK OLSUN ASKIM DA, OZLEMIM DE HEPSI, HER SEY VE MAHZUN

GUL KI NE DUSUNDUGUNU BILMESINLER

DUSUNCELERINE DIKKAT ET EYLEME DONUSUR! EYLEMLERINE DIKKAT ET ALISKANLIKLARA DONUSUR! ALISKANLIKLARINA DIKKAT ET KISILIGINE DONUSUR! KISILIGINE DIKKAT ET KISILIGIN KADERINDIR!!

SIZ IZIN VERMEDIKCE, HIC KIMSE, KENDINIZI DEGERSIZ HISSETTIREMEZ!

BILGISIZLER ICINDE BIR BILGIN OLULER ICINDE DIRI DEMEKTIR

INSANLARIN SIZE KARSI OLMALARI DIYE BIRSEY YOKTURONLAR KENDI MENFAATLARININ YANINDADIR

BEKLENEN GUN GELECEKSE CEKILEN CILE KUTSALDIR

KARAMSAR OLMAK ZOR DEGIL, ZOR OLAN CILGIN BIR FIRTINADAN SONRA GOKKUSAGI GIBI GULUMSEYEBILMEKTIR

KIM DEMIS ALKOL KOTU DIYE,BEN HERSEYIMI AYIKKEN KAYBETTIM!!

INSANLAR RUZGARLA HARAKET EDEBILEN BIR GUL GIBI OLMALI KI ETRAFINA GUZEL KOKULAR SACABILSIN

AYAKKABIMIN ALTI DELIKTI AMA USTU HER ZAMAN BOYALIYDI

BATAN GUNES UMUDUMUZ DOGAN GUNES TESELLIMIZ OLSUN

BIZ ISYANKAR SOKAKLARDA BUYUDUK GULUMANLAMAYIZ SENIN GIBI BALLI EKMEK YEMEYIBIZ 10 YASINDA DUNYAYA,15 YASINDA KASIP KAVURAN ASKLARA ISYAN ETMISIZBILMEYIZ KAYGAN PISTTE DANSETMEYISATMAYIZ ON KURUS ICINBIZE HAKKI OLAN SEVENLERI

SEVIPTE AGLAMAYANLAR BEN SEVDIM DEMESIN!!

HAYAT BIR FILM GIBICILELI YADA ZEVK VERICIGULUP AGLAYANIDA VARAGLAYANI GULENIDE VARGULENLER COK AGLARAGLAYAN YUREKLERI TAS BAGLARHER BIR DAMLACIKDA ANILAR

SENI DIGERLERINDEN FARKSIZ YAPMAYA TUM GUCUYLE GECE GUNDUZ CALISAN BIR DUNYADA, KENDIN OLARAK KALABILMEK, DUNYANIN EN ZOR SAVASINI VERMEK DEMEKTIR BU SAVAS BASLADIGINDA ASLA BITMEZ

TENINI BESLEYIP GELISTIRMEYE BAKMA, CUNKU O SONUNDA TOPRAGA VERILECEK BIR KURBANDIRSEN GONLUNU BESLEMEYE BAK! YUCELERE GIDECEK, SEREFLENECEK ODUR

HAYAT VE YASADIKLARINI BIR OKYANUS GIBI DUSUN CILGIN VE DELI DALGALARA ISTEYEREK GIRMEZSIN DURGUN SULAR KENDINI BELLI ETMEZ VE NE ZAMAN COSACAGINI SEN BILEMEZSIN"

KIZ DEDIGIN NAZ ETMEZERKEK DEDIGIN HIC URKMEZDOSTDAN DUSMAN OLMAZ, GAVURDA NAMUS OLMAZ, GUZELDE KUSUR OLMAZ, GERCEK ASKTADA GURUR OLMAZ

KISA BIR OYKUDUR HAYAT,UGRUNA UPUZUN ACILAR CEKTIGIMIZ,KISA BIR TURKUDUR HAYAT,BIR DAHA SOYLEMEK ICIN DELIRDIGIMIZ

BEN HAYATIMA DAHA FAZLA GUN KATAMAM, AMA GUNUME DAHA FAZLA HAYAT KATABILIRIM!

INSAN KALBINDEKI GERCEK ASK,DORTNALA GIDEN BIR ATTIR,NE DIZGINDEN ANLAR,NE LAF DINLER(CONFUCIUS)

GOZ YASLARI MERHAMETE DELILDIRYUREK YANMADIKCA GOZ YASARMAZ(MEVLANA)

ASK DAVAYA BENZER,CEFA CEKMEKTE SAIDE,SAHIDIN YOKSA DAVAYI KAZANAMAZSIN(MEVLANA)

INSANLARIN EN BUYUK MUTLULUGU AKILLARINI DOGRU KULLANMAYI OGRENMELERIDIR (RDESCERLAS)

HER SEDEFTE INCI BULUNMAZ(MEVLANA)

RUZGARA HAKIM OLAMIYORSAN YELKENLERINI ONA GORE AYARLA VE UNUTMA KI HAYAT KARSILASTIGIN GUCLUKLERLE DEGIL GEMIYI LIMANA GETIRIP GETIREMEDIGINLE ILGILENIR

KIMSEYI KIRMAMAK VE UZMEMEK SARTIYLA DILEDIGIN HERSEYI YASA BIRGUN CEKIP GIDERKEN GERIDE NE AKLIN KALSIN , NEDE SENIN YUZUNDEN KIRILMIS BIR YUREK
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Re: kısa anlamlı msn sözler

Mesaj gönderen moments » 24 Eyl 2008, 20:21

Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!

» Seni unutmayı düşündüm bu gece Bir sigaranın üstüne adını yazdim Sigara bittiğinde unutacaktım seni Duman duman atacaktım,seni içimden Rüzgar savuracaktı, kullerini fakatSeni unutmayı düşünürken Nerden bilebilirdim ki Seni her nefeste içime çektiğimi!

» Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi

» Rüzgarın Kemanını Çaldığı Ve Damlaların Pencereye Vurduğu Soğuk Bir Gecede, Yatağına Uzanıp Hayalini Kurduğun Tüm Güzellikler Senin Olsun Sevgilim

» Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN

» Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın

» Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış banane derdimi soran var ne tanıdık bir çehrene tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor

» Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın

» Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk üşütür Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!

» Seni sevmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı söylemek istiyorum

» Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 79 misafir