En İyisi Türkiye

Cevapla
Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Mesajlar: 5033
Kayıt: 14 Ağu 2008, 19:14
Konum: Almanya
İletişim:

En İyisi Türkiye

Mesaj gönderen moments » 22 Eyl 2008, 22:55

Basketbol Milli Takımımız, 4 grupta oynanan Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçları sonrası yenilgisiz tek takım olurken, övgüyü de fazlasıyla hak etti
6473325.jpg
6473325.jpg (11.91 KiB) 1276 kere görüntülendi
Fransa’yı evinde devirdikten sonra koç Tanjevic, "Eleştirenlere ders verdik" sözleriyle gönderme yapmıştı. Menajer Harun Erdenay ise 12 Dev Adam’ın büyük işlere imza atacağını söyledi.

Gücümüzü gösterdik

Erdenay şöyle konuştu: "Mücadele Fransa için var olma, bizim içinse prestij maçıydı. Onların motivasyonu bizden çok daha fazlaydı ve kendi seyircilerinin önünde oynadılar. Burada önemli olan bizim bu maçı liderliği ve turu garantilemiş bir şekilde gelerek kazanmamız. Müthiş zorlu bir atmosferden galibiyet çıkarttık. Bu da bizim gücümüzü ve potansiyelimizi gösteriyor. Bana göre tüm grupların en iyi basketbol oynayan ekibiyiz. Bu maça kadar her maçımızı çok rahat ve farklı kazanmıştık. Bu maçı ise söke söke, mücadele ede ede kazandık. O nedenle bizim için daha da değerli. Sakat oyuncularımızın da kadromuza katılması ile ve de bu mücadele ve istek dozumuzu koruyarak Polonya’da çok büyük işler yapabileceğimize inanıyorum."

12 cesur yürek

Fransa karşısındaki mücadelesiyle galibiyette önemli rol oynayan Fatih Solak, galibiyeti koç Tanjevic’e armağan ettiklerini söylerken, "Bu takımı o yarattı ve bizleri bugünlere getirdi. 12 Cesur Yürek olduğumuzu, önceki maçlardan sonra bu maçta da herkese gösterdik. 6’da 6 yaptık ve takım olarak yüreğimizi ortaya koyduk" dedi.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Cevapla

“Basketbol” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir