Sölemek istediğini söle xD
Sölemek istediğini söle xD
orda bi kadın var kadının içi dapdar beyni başı patlar kendinden geçer onu bunu bilmezz yeter yeter yeter yalnızmı kaldın birtek senmi varsın belki alışman lazım lazım lazım lazım xD
" düş uçacak bahara doğru "
- Mc_MayDonoZ
- Az YaZar ÇoK KaÇaR
- İletişim:
Re: Sölemek istediğini söle xD
özledim teninin kokusunu özledim, özledim simsicak nefesini özledim, özledim hos sohbetini, kavgalarimizi özledim..... dönmedin vefasiz dönmedinn
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜darbeler yesen de yüreğine,affetmek en asil intikam..
wayy wayy wayyyy elifçim aştık yine kendimizi dönüşümüz muhteşem oldu sanırım ![Alaycı :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Alaycı :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
asqM demeni öSledim ..
saRLamı koKunu ÖZledim sensİz oLMuo Dön careMm <3
![Üzgün :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
sewıyorduk birbirimızı asLInda amA o YAlan sölerdı ve dik baslıydı .. sinsi diyim . ama coK karısıK Ya ben aldattım oda aldattı gbi bsey.ama benım yusumden ayrıldık en son . nere qtsem karsıma cıkıyor :S:S EN SOn KONusduqumuzda sus Dedi benım sewdıqım var sende sewqilinle hiç ayrılmazsın ins bunu ıcten söluom dedı. :S ama bnı baska msnlerden eklıyıp mutlu olup olmadıgımı sewglım varmı yokmu onları falan ögrenmeye calısıo sonra benı uzcek laflar söluo camur atıo yanı adımı cıkarmaya calısıo falan cok karısık off hıc mutlu olamıom önceden böle deqıldım fırlamaydm takmazdım ama yenilDim coK zoruMA GİdiO..
üzülme ya düzelir herşey kıskanıyo bence senin mutlu olduğunu düşünüo kendisi mutlu deil uzaklaş bence numaranı msn adresini felan değiştir sana ulaşamasın bir süre sonra yoluna girer zaten herşey gerçektn seviyosanız tekrar beraber olursunuz takmamaya çalış
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir