Fuat hoca :)
Fuat hoca :)
fuat hoca nasil biriydi

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
- .:elmasekeri:.
- Rep Gücü

- İletişim:
Re: Fuat hoca :)
adama bak ya gıcıklıgıyla forum baslıgı oldu
haksızlıkkk =]
haksızlıkkk =]
. .............Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén......................
[g_m_z]
[g_m_z]
hic mi iyi tarifi yok? :gülmek:
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
- .:elmasekeri:.
- Rep Gücü

- İletişim:
esprileri var 
. .............Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén......................
[g_m_z]
[g_m_z]
wow
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
evet ne espiri ama benim evliliğime ve olucak çocuğuma kadar dayanıp espiri yapmaya çalısıodu :!
:haypnose:
:haypnose:
" düş uçacak bahara doğru "
- kajmerelif
- Rep Gücü

- İletişim:
bide genelde şı espirisi war cwp yetmiş iş bişmiş.. 
٠•●кคŦ кєŦ● ىàؤôمà Kàﺸڗễ۳=«Gå£åTå§åR奻Ayrılmam hadi kov beni yüreğinden hiç bir yere terk etmem..Seni zar zor buldum ben aşktan vaz geçmek yok..ölsemde terk etmem seni zar zor buldum ben..Gideceğim çok yer yok aşktan vazgeçmek yok..
hehe fuat hoca işte kurtulduk ondan sizin dersinize giriomuydu ....
ya bide bn seni tanıyamadım ???
ya bide bn seni tanıyamadım ???
" düş uçacak bahara doğru "
- kajmerelif
- Rep Gücü

- İletişim:
artık derssimize girmiyo ama aynı okuladayız cnm:Sbide gitcek diyolardı
٠•●кคŦ кєŦ● ىàؤôمà Kàﺸڗễ۳=«Gå£åTå§åR奻Ayrılmam hadi kov beni yüreğinden hiç bir yere terk etmem..Seni zar zor buldum ben aşktan vaz geçmek yok..ölsemde terk etmem seni zar zor buldum ben..Gideceğim çok yer yok aşktan vazgeçmek yok..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir