Milföylü Tavuk Budu

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
Mesajlar: 3062
Kayıt: 15 Ağu 2008, 01:43
Konum: Pasifik Okyanusu'nda :)
İletişim:

Milföylü Tavuk Budu

Mesaj gönderen Eceeee » 06 Eki 2008, 12:55

Milföylü Tavuk Budu
Resim
Malzemeler

Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

8 Adet küçük tavuk budu
4 Yaprak kare milföy
1 Adet yumurta
Tuz
2 Su bardağı su


Hazırlanışı
Tavuk butlarına 2 su bardağı su ve tuz ilave edip hafif ateşte 20 dakika haşlayın.
Suyunu süzüp soğumaya bırakın.
Milföy hamurlarını üçgen şeklinde ikiye kesin.
Her budu bir milföy hamuruna sarın ve üzerine yumurta sarısı sürün.
Butların kemikli uç kısımlarına alüminyum kağıt sarın ve fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında kızarıncaya kadar pişirin.
Milföy hamurlu tavuk budunu, yanında pilav ile birlikte servis yapın.
" düş uçacak bahara doğru "

Cevapla

“Türk Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir