'Gitmeye de bilirim Gitmeyi de bilirim
İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği hep aklımdaSana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda
İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtıBaksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı!
''Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe ElleriniGit
GitBir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !
Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr
![Çok Mutlu :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snnArtıq hepsi bnm!
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ?
Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsınOralarda Benden Yok Bir Düşünsen Anlarsın !!
Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek !
~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N
:|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I Başının TaCı !
Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu KabuL etmek böylesine Zorken,Hiç OLmama İhtimaLini Düşünemiyorum BiLe
Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRaYaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!
Sana (F)GüLüm Demiştim Ya,O GüL (W)SoLdUHani Bu SoN Demiştim Ya O GüN Sondu
Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yüzümü ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum
Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam
Baharla Hazan Birleşemez Ortada Yaz VarSen BaharınLa Çiçeklen,Ben Hazanımla Solayım Sevgili YaR
Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda
UNUTMAYA ÇALIŞMAK NE KÖTÜ KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MÜHÜRLEMEKTİR!!!AğLaMa KaLBiM BüYüDüN ArtıK
İŞTE BÖYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ KÜÇÜK SU LEKESİHİÇBİR NEHİR KAVUŞTURAMAZ BİZİ
Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿
Anladım,ben her şeyi yoruyorumBelki de Hep senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum!
İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR DiyeSonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE
ÖLÜM VER Allah'ıM VeRMEE AYRILIK
GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeMBeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!
SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DüNYa YuVaRLaK
BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de KayıkSöverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!
Sevgiyi Göstereceksin Söylemek YeTMeZ,Sevgi Gözlerinde Olacak Sözlerin YeTMezSevgi Herşeydir Kalbe HapsoLmaz,Seveceksen SeV OnA dA YüReĞiN YeTMeZ!
Özlemeyi sayende çok iyi bilsem de artık çok geç ne ben dön diyebilirim sana ne de sen dönebilirsin geriye
Hafiften Bir Yağmur Ağlıyor BenimleBir deli Rüzgar saçlarımda, yalnızlıktan üşüyorumBulamayacağımı Bile Bile Yine Seni Arıyorum
Benim için giden gider, gittiği gün biter!
Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla!
SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN
AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSinAldırma ArdınDan ağLyaN BenimKomik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!
ZamanAh Zaman!Hem dost,hem düşmanHem mazlum,hem zalimAktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir
Su gibisin içilip hiç kanılamayanSeveni yanıltmayan sevince yanılmayanÖzlenen sen özleyen senVarken bile doyulamayan
Gülümse Erkekler PoZiTiF Kızları Sever
Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker tekerSizi Bana Sayıyla mı Verdilerr?
Ah keşke görmeseydi gözlerim gözlerini,kavuşmasaydı ellerimizNe tuhaf bir kadermiş benimki;sevdiğim başka,sevenim başka
Sen Bnm Farkımı Fark Edemedn!Ama Artk Fark etsende Fark etmez!Çünkü bnm farkımı fark edenler sendn çok FarkLı
Eğer bir gün grurunu yenip,bana geri dönmek istersen sakın dönme,çünkü senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar
GiDeNe KaL DeMeK ZaVaLLıLaRa,KaLaNa GiT DeMeK TeRBiYeSiZLeRe,DöNMeYeNe DöN DeMeK Acizlre,hak edene sktr gt dmk ASİLLERE yakışr
Yetimim sensiz,yurtsuz yersizDilerim BENSİZ anLayacaksın!! öLürüm yoLuna,öLürüm yoLuna SoNuM OLaCaKsIn!Günahı Boynuna,Onun Koynuna Ne ZaMan DoYaCaKsIn??
Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim !
;
SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN
Sensizlik acı ölümdende,bu ölü hayatı aradı sende!Artık öldü sevsende,sevmesende
AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSinAldırma ArdınDan ağLyaN BenimKomik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!
GÖZN KMİ GÖRMK İSTYRSA KALBNİN DERİNLİĞNDE KMİN ADI WRSA,KULĞINDA KİMN SSİ ÇINLIYRSA MELEKLR HR GECNİN SABHINDA SNİ ONA BAĞIŞLASN
ZamanAh Zaman!Hem dost,hem düşmanHem mazlum,hem zalimAktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir
Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de OlurZaten Aşk Budur!Ama Yine de,Her neyse
Su gibisin içilip hiç kanılamayanSeveni yanıltmayan sevince yanılmayanÖzlenen sen özleyen senVarken bile doyulamayan