Domates ve Fesleğen Soslu Tagliatelle (İtalya)

Cevapla
Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Mesajlar: 5033
Kayıt: 14 Ağu 2008, 19:14
Konum: Almanya
İletişim:

Domates ve Fesleğen Soslu Tagliatelle (İtalya)

Mesaj gönderen moments » 02 Ara 2008, 16:09

Resim
Domates ve Fesleğen Soslu Tagliatelle (İtalya)

Malzeme
- 1 paket tagliatelli makarna (uzun erişte)
- 1 paket taze fesleğen
- 2-3 diş sarmısak
- 3-4 adet domates
- 4-5 yemek kaşığı sıvı Sana
- Tuz-karabiber

Hazırlanışı
Fesleğenler ayıklayıp, yıkayıp, ince, ince doğrayınız.
Domateslerin kabuklarını soyup, küp, küp doğrayınız.
Sarmısakların kabuklarını soyup, kıyınız.
Tavada sıvı Sana'yı kızdırıp, sarmısakları kavurunuz.
Domates ve fesleğeni ilave edip, tuz ve karabiber ile tatlandırınız.
Tagliatelliyi 11 dakika tuzlu, yağlı suda haşlayıp süzünüz.
Soğuk sudan geçirmeden sos ile karıştırıp servis yapınız.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Cevapla

“İtalyan Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir