Körili tavuk göğsü (Çin)

Cevapla
Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Mesajlar: 5033
Kayıt: 14 Ağu 2008, 19:14
Konum: Almanya
İletişim:

Körili tavuk göğsü (Çin)

Mesaj gönderen moments » 20 Kas 2008, 22:20

Resim

Körili tavuk göğsü (Çin)

MALZEMELER
250 gr kemiksiz ve derisiz tavuk gogsu
50 gr bambu
3 yemek kasigi soya sosu
1 yemek kasigi un
1 yemek kasigi kori
200 gr spagetti cubuk makarna
yag

YAPILIŞ TARİFİ
Tavuk gogsunu kup kup kesin ve soya sosunda 10 dakika kadar
bekletin.Daha sonra etlerini suzun(soyasosunu dokmeyin) wokun icinde
soteleyin.Tavuklar kizarmaya basladiginda bambulari katarak bir miktar
daha sotelemeye devam edin.
Arta kalan soya sosuna un ve koriyi katarak karistirin ve tavuk etletine
ekleyerek 5 dakika daha pisirin.Makarna ile servis yapin.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Cevapla

“Çin Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir