Çin Usulü Dana Yahni

Cevapla
Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Mesajlar: 5033
Kayıt: 14 Ağu 2008, 19:14
Konum: Almanya
İletişim:

Çin Usulü Dana Yahni

Mesaj gönderen moments » 20 Kas 2008, 22:27

Resim

Çin Usulü Dana Yahni

MALZEMELER
300 gr Dana Eti
2 Soğan
3 Sivribiber
1 Havuç
2 Diş Sarımsak
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
2 Çorba Kaşığı Soya Fasulyesi
2 Çorba Kaşığı Soya Sosu
2 Kahve Fincanı Sıcak Su

YAPILIŞ TARİFİ
Dana etini şeritler halinde kesin. Soğanları soyup iri parçalar halinde
doğrayın. Biberleri temizleyip çekirdeklerini ayıklayın. Havuç ve sarımsağı
iri iri kıyın.
Sıvıyağı teflon tavada kızdırın. Eti ilave edip rengi değişinceye kadar
kavurun. Soğan, havuç, biber, sarımsak ve soya fasulyesini ekleyin.
Sürekli karıştırarak birkaç dakika pişirin.
Sıcak su ve soya fasulyesini ilave edip sebzeler diri kalacak şekilde birkaç
dakika daha karıştırarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Cevapla

“Çin Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir