Pirinçli Krepte Somon (Çin)

Cevapla
Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Mesajlar: 5033
Kayıt: 14 Ağu 2008, 19:14
Konum: Almanya
İletişim:

Pirinçli Krepte Somon (Çin)

Mesaj gönderen moments » 20 Kas 2008, 21:52

Resim

Pirinçli Krepte Somon (Çin)

4 kişilik
250 g uzun ya da kabuklu pirinç,
350 g rendelenmiş çiğ patates,
6 yumurta sarısı,
tuz,
biber,
kızartma yağı,
200 g taze krema,
4-6 dilim füme somon balığı,
1 kutu (50 g) havyar,
1 bağ soğancık

Pirinci pişirin, patates rendesi, yumurta sarısı, tuz ve biber ile karıştırın. Yağı bir tavada kızdırın ve 16 küçük krep kızartın. Kreplerin üstüne 1'er çorba kaşığı taze krema, bir parça balık ve havyar koyun, kıyılmış soğancık ile garnitür yapın.


Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Cevapla

“Çin Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir