VEFK

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

VEFK

Mesaj gönderen Eceeee » 15 Kas 2008, 20:13

Resim

VEFK

Genel Vefk:
İçinde hem çekim hemde koruyucu şifrelerin bulunduğu, günlük hayatta karşınıza çıkacak
her türlü tehlikeyi bertaraf edip aklınıza bile gelmeyecek menfaat kapılarını açacak
bir özelliğe sahiptir.

Kısmet Vefki:
Hem aşk , hem de sosyal ve ekonomik hayat anlamın da huzur ve refah sağlayıp, hayattan
umduklarınızın bir bir elinize geçmesine sebep olacak şifrelere sahip bir vefktir.

Zihin açıcı vefk:
Beyindeki olumsuz düşünce dalgasını nötralize ederekzihninizi berraklaştırıp olumlu düşünce
gücünüzü hat safhalara taşıyıp, karşılaştığınız fırsatları en iyi şekilde değerlendirmenize sebep olacak bir vefktir.

İptal Vefki:
Metafiziksel alemden kaynaklanan her hangi bir olumsuzluğu izale ederek durumu lehinize çevirecek özelliklere sahip bir vefktir.

Çekim Vefki:
Radyolojik tesir gücünüzü artırıp olmasını istediğiniz şeylere kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacak,
şans ve kısmet önündeki enerjileri tamamıyla kaldıracak bir özelliğe sahip olan vefktir.

Koruyucu Vefk:
Gerek fiziksel gerekse metafiziksel alemden kaynaklana bilecek büyü muska cinler her türlü
tehlikeye karşı koruyucubir özelliğe sahiptir.

Özel Vefk:
Vefk ilmi Hudutsuz denilebilecek kadar geniş bir ilimdirbu sebeple kendi belirleyeceğiniz
özel bir amaca yönelik vefk düzenlemek mümkündür.

EVLENMEK ve YUVA KURMAK:
Evlenmeyi isteyenler, evlenmeyi arzu edipte çeşitli nedenlerle bir türlü evlenemeyenler, evlenmek isteyen bekarlar, boşananlar ve evlenmek isteyen dullar.

EŞİNİN veya SEVDİĞİ BİR KİŞİNİN SADAKAT ve MUHABBETİ
Sevdiğinin, eşinin ya da sevgilisinin kendisinden başka kimseye cinsel anlamda ilgi göstermemesini ve kendisine sadık kalmasını isteyenler.

BEREKET ve BOLLUK:
Kazancının ve Elindeki parasının bereketini göremeyenler, paralarının, mallarının ve kazançlarının bereketlenmesini isteyenler.
" düş uçacak bahara doğru "

Kullanıcı avatarı
dogucahn
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Re: VEFK

Mesaj gönderen dogucahn » 13 Ara 2008, 14:49

Güzel paylaşım :cool:
'Forumun Neşe Kaymağı

Kullanıcı avatarı
berfin
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Re: VEFK

Mesaj gönderen berfin » 25 Ara 2008, 18:45

bencede :cici:
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL

“Büyüler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir