Yabancı şarkıların içinden özenle seçtiğim bölümler.

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Yabancı şarkıların içinden özenle seçtiğim bölümler.

Mesaj gönderen moments » 30 Eyl 2008, 21:52

Öncelikle bu sözlerin hepsi bir sanatcıya aittirSanatcıyı bilene +repKendisi Kanadalı

Fold your hands in silent prayer Eternal peace you`ll find(Eternity)
Sessiz bir duayla birleştir ellerini Sonsuz barışı bulacaksın

Wanna know who you are,Wanna know where to start,I wanna know what this means(Fall to pieces)
Kim olduğunu bilmek istiyorum,Başlangıç nerde bilmek istiyorum,Bu ne anlama geliyor bilmek isyorum
Wanna know how you feel,Wanna know what is real,I wanna know everything, everything
Ne hissettiğini bilmek istiyorum,Gerçek nedir bilmek istiyorum,Herşeyi bilmek istiyorum,herşeyi

There`s no point in thinking about yesterday(Forgotten)
Dün hakkında düşünmenin hicbir anlami yok

Isn`t anyone tryin to find me? Won`t somebody come take me home(I'm with you)
Kimse beni bulmaya çalışmıyor mu? Birisi gelip beni eve götürmeyecek mi

This innocence is brilliant, I hope that it will stay,This moment is perfect, please don`t go away, I need you now(Innocence)
Bu masumiyet muhteşem , umarım daha sürer,Bu an harika lütfen gitme bilmene ihtiyacım var

When you turn around can you recognize my face,You used to love me, you used to hug me(Losing Grip)
Bana döndügünde, yüzümü taniyabiliyor musun?Eskiden beni severdin, eskiden bana sarilirdin

Open your eyes and look outside, find a reasons,why you`ve been rejected, and now you can`t find what you left behind(Nobody's home)
Gözlerini aç ve dışarı bak,bir sebep bulNeden reddedildin ,Ve şimdi arkanda bıraktıklarını bulamıyorsun

Everything I do I give my heart and soulI can hardly breathe I need to feel you here with me(When You're Gone)
Yaptığım herşey kalbimi ve ruhumu sana veririmzor nefes alabiliyorum, seni burada benimle hissetmem gerekiyor

Find yourself, cause I can`t find you Be yourself, who are you?(Who Knows)
Kendini bul, çünkü ben seni bulamıyorumKendin ol, kimsin?

Sometimes I wake up crying at night,And sometimes I scream out your name(You were mine)
Bazen geceleri ağlayarak uyanıyorum,Ve bazen adını haykırıyorum

Ve dediğim gibiBu şarkıları kimin söylediğini bulana +repŞarkı isimlerinide yanına yazdım kolaylık olsun diye ama hile yapmayın lütfenBiliyorsanız söyleyinKendisi Kanadalı şimdiye kadar 3 albümü var ve ilk albümü 2002 yılında çıktıİlk albümünün adı Let GoBazı filmlerde de rol almıştır
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Yabancı Nickler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir