puf sorun büyükk =(
puf sorun büyükk =(
Arkadaşlar
ßu yılki hocaları beğendinizmi ?
Şahsen ben eski hocaları arıyorum valla , bi fuat hoca değişti diye sevindirik oldum , Keşke ders programı değişssede geçen yılki hocalardan birkaçı girsee :üzgün1:
ßenimle aynı fikirde olan ve olmayanlar çekinmeden düşüncelerini paylaşabilir ... :sponge:
ßu yılki hocaları beğendinizmi ?
Şahsen ben eski hocaları arıyorum valla , bi fuat hoca değişti diye sevindirik oldum , Keşke ders programı değişssede geçen yılki hocalardan birkaçı girsee :üzgün1:
ßenimle aynı fikirde olan ve olmayanlar çekinmeden düşüncelerini paylaşabilir ... :sponge:
" düş uçacak bahara doğru "
- .:elmasekeri:.
- Rep Gücü
- İletişim:
Re: puf sorun büyükk =(
düsüncelerimi paylasmaktan cekınorum
tarih
edebiya
en büyük sorun sımdılık

tarih
edebiya
en büyük sorun sımdılık
. .............Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén......................
[g_m_z]
[g_m_z]
:ates;
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
- ugurkaragul
- Az YaZar ÇoK KaÇaR
- İletişim:
Ben en çok uGur hocayı arıyorum walla keşke birgül gitsede ugur hoca gelse. (ihsan hocadan çok memnunum ama :gülmek:
h£r$£y Yapßoz HaYaTım doLan GecMi$im yoq GeLeCegim YaLan a$ıGım SaNa 250 gRaM... :gülmek:
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR sİKtir edeRsiN HOşUNa..
.
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR sİKtir edeRsiN HOşUNa..

UĞUR hocayı herkes seviyodu ama UĞUr hocanın dersimize giriceğini pek sanmıorum geçen yıl sorun olmuştu sanırım idareyle bizim sınıfın sorunuyla ilgili pek sanmıorum ama olsa süper OLUR
:sponge:
:sponge:
- ugurkaragul
- Az YaZar ÇoK KaÇaR
- İletişim:
Geçen sene Nası bi soRun OlmustuKi idareyle ilgili ? 

h£r$£y Yapßoz HaYaTım doLan GecMi$im yoq GeLeCegim YaLan a$ıGım SaNa 250 gRaM... :gülmek:
.

Sanırım pek emin değilim ama Fuat hocayla alakalı bişeler...
Aziz hocada işin içindeymiş...
Anlaşılan mevzu karışık ...
:hypnose:
Aziz hocada işin içindeymiş...
Anlaşılan mevzu karışık ...
:hypnose:
- ugurkaragul
- Az YaZar ÇoK KaÇaR
- İletişim:
Hmmmmm...
:dil:
:dil:
.

hocaları :haypnose: yapalım 

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
- ugurkaragul
- Az YaZar ÇoK KaÇaR
- İletişim:
iyi FiKiR...

.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir