utandıran anlar yaşadınızmı (:

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

utandıran anlar yaşadınızmı (:

Mesaj gönderen Eceeee » 03 Ara 2008, 14:12

Herkezin hayatında rezil olduğunu düşündüğü anlar zamanlar olur yok demeyin kesinlikle vardır :D biraz bahseder misiniz o utandığınız yerin dibine girdiğiniz zamanları (:
" düş uçacak bahara doğru "

Kullanıcı avatarı
damla
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Re: utandıran anlar yaşadınızmı (:

Mesaj gönderen damla » 04 Ara 2008, 14:58

olmazmı :)

"Şaka yapalım Derken "

O gün sevgililerimizle bir arkadaşımızın evinde toplandık .oldukça kalabalık bir gruptuk.bir ara bir şaka yapmaya karar verdik.sevgililerimizi balkona kilitleyip,perdeleri çektik,müziği sonuna kadar açıp göbek atmaya başladık.seksi hareketler yapıyorduk ama unuttuğumuz birşey vardı.perdeleri kapatmıstık ama pencereler açık kalmıştı.sevgililerimiz pencereden içeri girmiş ve bizi izliyor.arkamızı bir döndük ve çığlığı bastık.şaka yapalım derken rezil olduk!(:(:(:

sizde anlatın paylaşalım :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
dogucahn
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen dogucahn » 12 Ara 2008, 23:27

Usta konuşuyor..... :ugeek:

"Geçen sene ailemle birlikte kayak yapmak üzere Keltepe'ye gittik.O gün orası çok kalabalıktı ve ben de kiralık kayak alacakdım.Fakat kayak kalmamıştı.Yolun kenarında eski bir leğen bulmuşdum.Caanım leğenimle tepeden aşağıya tepe taklak zıplaya oynaya kayarken birden pantolonumun düğmesi patlamasın mı!Olacak işe de bak sen.Karşımda arasam bulamayacağım kadar çıtır genç kızlar olamsınmı!Rezil oldummu acaba derken pantolonumu yukarı çekmeyi akıl edemedim.Hepsi birden kahkahaya tutuşmaz mı!Ben bi kendime bi onlara bakarken yuvarlanarak aşağıya indim ve dizime kadar çekili olan pantolonumla etrafa kaçışmaz mıyım!" Tam bi rezillikti... :roll: :ugeek:
'Forumun Neşe Kaymağı

Kullanıcı avatarı
berfin
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen berfin » 13 Ara 2008, 15:48

beden eğitimi dersi sonrasında hepimizim korktuğu matematik yazılımız wardı.Kahwaltıda biraz fazla kaçırdığım için beden eğitimi derssinde midem bulanmıştı.Fakat kusacağımı hiç düşünmemiştim.Yazılıya girdiğimizde daha sorulara başlamadan çıkardım ve bundan diğer arkadaslarımda nasibini aldı!Gerçekten de hayatımın en rezil günüydü. :? :üzgün1:
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL

Kullanıcı avatarı
damla
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen damla » 13 Ara 2008, 16:14

bnm ki kadar olmasada rezil durumlardaymısssınız :evet:

Kullanıcı avatarı
bora
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen bora » 14 Ara 2008, 16:05

ıyhh iğrençsin berfin yapma böle rezillikler :dil:

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen Eceeee » 16 Ara 2008, 15:19

:haypnose: bencede çok haklısın boracıx XD
" düş uçacak bahara doğru "

Kullanıcı avatarı
berfin
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen berfin » 16 Ara 2008, 16:29

yha ama napim cnm olamaz mı :üzgün1: :dil:
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL

“Sohbet” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir