Yalnızlık msn nickleri , yalnızlık nickleri, nickler
BeN SiGaRa TiRyaKiSi DeğiLiM SiGaRa iÇeRKeN DüŞüNDüĞüMüN TiRYaKiSiYiM
SeNi SeveriM, SeNi SeveniDe SeveriM, SeNi ßeniM KadaR SeveniDe KurşuNa DizeriM
BOLU DAGI YOKUŞTUR MANZARASI PEK HOŞTUR ŞÖFÖR KULUN OLAYIM BENI YARA KAVUŞTUR
Şerefini kaybedenlerin, kaybedecek başka şeyi yoktur
KAPIDAN İÇERİ GİRİP YEMİNİNİ EDERSİNÇIKARKEN HAYATIN YEMİN ETTİĞİN MASANIN ÜSTÜNDE KALMIŞTIR
NE SEVDİĞİM İÇİN YAŞAYABİLİYORUM , NE VATAN İÇİN ÖLEBİLİYORUM
AMACIMIZA ULAŞINCAYA KADAR KARŞIMIZA ÇIKAN HERKES HAYATIYLA AMACIMIZA HİZMET ETMEZSE , ÖLÜMÜYLE BU HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRECEK
HERKES GİBİ YAŞAYIP,HERKES GİBİ ÖLMEK BİZE GÖRE DEĞİLNE HAYATIMIZ BAŞKA HAYATLARA BENZER,NE ÖLÜMÜMÜZ BAŞKA ÖLÜMLERE
Madem güneş tepeden doğdu Gölge ayağımızın altıdır
Yalnızlık msn nickleri , yalnızlık nickleri, nickler
BeLaLıYım BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLı EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYı
Bir gün titreyerek uyanirsan bilki resmini optügüm gündürAma bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa,bilki oldügüm gündür
Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o biri seni benden çok seviyor
BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM,YEMİN EDERİM Kİ AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM
ÖLMEK BİR KEFEN GİYMEKMİŞ,ÖLMEK O SOĞUK O KORKUNÇ VE KARA TOPRAĞA GİRMEKMİŞYOK BE GÜLÜM ÖLMEK ASIL"SENSİZLİKMİŞ"
msn nick
msn nick
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Re: msn nick
ѕєηι уιηє ѕєνємєм вυηα ∂αуαηαмαм ѕαηα кöℓє σℓѕαм уιηє уαяαηαмαм вιяαz υzαк σℓαℓıм вєℓкι∂є уαяαя göя вαк σ zмη км кιмι αяαя
Delikanlı nickler , msn nickleri , kişisel ileti sözleri
ραтαкℓα яυнυмυη кαяαмѕαя çσ¢υкℓαяıηıαℓ єℓℓєяιη∂єη şєкєяℓι єℓмαℓαяıηı
нαуαтı ∂ιğєяℓєяιη∂єη кσρуα çєкєяєк уαşαмαк вυ∂αℓα¢α
ƒυηкуι ѕαтαякη υтαηмıуσ|¢єzαуı göяѕє ∂ιzℓєяι тιтяєя|αувєηι göяѕє αℓтıηα уρя|ѕαgσραуα ∂ιккαт αηηєη ѕєηι ∂σя∂υηα ριşмαη σℓмѕη
Kalemimle satırlara bulanan bir şairim Bu yolda ben sonsuz sakinim Nerdeyim sessizce bende Yürüyorum aklım eserde Suskunum bugün yine bende Dertleri çek birak!
''YAPTIĞIN YANINA KALMAYA¢AK ßİR KIYAMETTİR KøPA¢AK KULAĞINI AÇ İYİ DİNLE ZALİM SENİNLE ßİR HESAßIM VAR İNTİKAMIM ÇøK A¢I øLA¢AK''
ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada
Delikanlı nickler , msn nickleri , kişisel ileti sözleri
ραтαкℓα яυнυмυη кαяαмѕαя çσ¢υкℓαяıηıαℓ єℓℓєяιη∂єη şєкєяℓι єℓмαℓαяıηı
нαуαтı ∂ιğєяℓєяιη∂єη кσρуα çєкєяєк уαşαмαк вυ∂αℓα¢α
ƒυηкуι ѕαтαякη υтαηмıуσ|¢єzαуı göяѕє ∂ιzℓєяι тιтяєя|αувєηι göяѕє αℓтıηα уρя|ѕαgσραуα ∂ιккαт αηηєη ѕєηι ∂σя∂υηα ριşмαη σℓмѕη
Kalemimle satırlara bulanan bir şairim Bu yolda ben sonsuz sakinim Nerdeyim sessizce bende Yürüyorum aklım eserde Suskunum bugün yine bende Dertleri çek birak!
''YAPTIĞIN YANINA KALMAYA¢AK ßİR KIYAMETTİR KøPA¢AK KULAĞINI AÇ İYİ DİNLE ZALİM SENİNLE ßİR HESAßIM VAR İNTİKAMIM ÇøK A¢I øLA¢AK''
ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir