--=DaMaR SöZLeR=--

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

--=DaMaR SöZLeR=--

Mesaj gönderen moments » 30 Eyl 2008, 18:09

Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile Nemli baltalarda yürüyüşümüz var arkadaş Ne dostlarım arar ne düşmanlarım sorar Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş Biz öyle insanlarız ki kimimiz park köşelerinde Kimimiz ise hücre evlerinde yaşarız Çok konuşma gardiyan sanada bi üçlü sararız

"biz isyankar sokaklarda buyuduk kizim anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi Biz 17 yasinda dunyaya, 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz, bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi Satmayiz 10 kurus icin bize, bize hakki olan sevenleri"

Efkarlıyım bu gün yine gurbet elde akşam oldu içip küstüm kaderime ayrılık oldu Anam yokki derdimi bilsin bacım yokki gözyaşımı silsin hasta düştüm gurbet elde yanlızım şimdi

NE ORHAN NE FERDİ BİLMİYO DERDİ HAYDİ SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ

Seni unutacak kadar adi ise yüreğim yüreğimi parçalayacak kadar asildir ELLERİM

YÜREĞİNİN ÇÖLLERİNE NEHİR SAÇLARININ TELLERİNE ESİR OLDUM BENKİ ASİ BOYUN EĞMEZ BEN Kİ ÇILGIN SÖZ DİNLEMEZ SENİN İÇİN HEMDE KAÇ KEZ YAŞLAR DÖKTÜM İNANMADIN BAKMA BEN SANA COK KIYMET VERDİM AĞLATTIN İNLETTİN BEN YİNE SENİ SEVDİM KENDİNİ BULUNMAZ İLAHMI ZANNETTİN SENİDE BIRAKIP GİDENLER OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR KAHBECE SIRTINDAN VURANLAR OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR

Sen,
Solgun baharlardaki mavi yağmurum,
Akşam kızıllığında yorgun gölgem,
Kış ayazında yaz güneşimsin
Bulutlardaki saklı düşlerim,
Her günün sonunda özlediğimsin
Yüzün kadar temizdir kalbin,
Hangi sevgi alabilir yerini?
Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor,
Sensizlik ölüm kadar acı…

Hayat benim anlamı sensin, yıldız benim dilek sensin, bulut benim yağmur sensin, güneş benim ışığım sensin, kor benim alev sensin, ben sendeki benim, sen bendeki sensin : ömür denilen meçhul bizimle tükensinannadınmıı

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsunpara şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsunsensiz geçen yüzyıl değilseninle gecen bir gün benim olsun aşkım

Ruhumu yerlere serip hasret cektirende lsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!

Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi

aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsınokuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcıBeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdenizBize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz

ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM

isyan eden şu kalbimi biraz olsun duy yeter aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter

Sevgili kan akıtmak sayıyorsan senin için dünyanın şah damarını keserim
ama "illede senin kanın" diyorsan olsun be güzelim
ben seni toprağın altında da severim

Bin bir derde düşüp dermansız kalsam
benim bu sevdadan geçmem mümkünmü
için için yansam sende görmesen
aşkından şikayet etmem mümkünmü
ecel kapıma gelse gözlerime kara bulutlar inse
azrail canımı almak için beklese
seni görmeden ölmem mümkünmü

SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!

Bugün dünyayı istediğin renge boyayıp, bütün sevginle dağıt, kendini sevginin rengi diye tanıt, çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt

AŞK DENİZİNDE YÜZÜYORUM, BOGULMAMAK İÇİN KULAÇLARIMI SIKLAŞTIRIYORUM,AMA NE FAYDA O DENİZİN İÇİNDE BOĞULUYORUM VE VE BİR BAŞKA ALEME GEÇİYORUM BU ALEMDE NE NEFRET NE İKİ YÜZLÜLÜK VARSADECE MASMAVİ DENİZİNDE AŞKIN VAR
Sesini duyamasam Yüzünü göremesem Varlığını hissetmesem Seni özlemesem Yüreğini sevmesem Yazılarını okuyamasam da Yanımdasın Biliyorum SENİN YANINDA SENİN ELLERİNLE YAPMAK İSTİYORUM HER ŞEYİ SENİNLE YÜRÜMEK SENİNLE KONUŞMAK SENİNLE PAYLAŞMAK SEVGİYİ VE SENİNLE YAŞAYABİLMEK HER ANI

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, masum ve abartısız Ayrılıktır bu! Yaşanmadıkça bilinmez amansız Acı çekiyor bedenim, dönmek istiyor sana, Ama ruhum kararsız

ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı

Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştırMaksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır

Bazı anlar vardır ki hiç bitmesin istersin Bazı günler vardır seneler sürsün istersin Bazı kişiler vardır sevmesini istersin Kimi düşler vardır gerçekleşmesini istersin Yıldızlara bakıp onu düşlersin, keşke beni seviyor olsa dersin!

BOYLE PARAM PARCA YASHAMAKDANSA
KALBIME BIR KURSHUN SIK BENIM ICIN

Artık günlerim günlerden uzun Gecelerim gecelerden yalnız Seni sevdiğimden bu yana Her acıyı tattım, her çileyi çektim, hayatın her cilvesine alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım Şimdi anlıyorum: Acıdan, hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana Yıkılan hayallerime, yokolan geçmişime, kaybolan geleceğimeAğladım çocuklar gibiNe yazık olanlar hep bana oldu Ümidim, hayalim hepsi kayboldu Sayende hayatım tarumar oldu! Oturup ağladım

Bir gün sen de beni ararsınBir hasret seni yakar, deli bir özlem sarar ağlarsın: Geri dönmek istersin, eski bir şarkı yakar birden, gözlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kaçsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni

Bir şafak vakti dudaklarımda tebessüm kalbimde derinden acı veren bir sızı ile uyanırım rüyalarımdan Dudaklarımdaki tebessüm seni rüyamda görmemin, kalbimdeki sızı ise sensizliğin işaretidir Melek yüzün canlanır hayalimde, bebek kadar masum bakışların O an sanki hançer saplanır garip yüreğime ölmek isterim o an Güneş süzülür penceremden, odam aydınlanır fakat gönlüm hep karanlıktır

BENİ YAŞATAN BİRŞEY VAR Kİ'''''''''''SENNN''''''''''''
BENİ MUTLU EDEN BİRŞEY VAR Kİ'''''''''''SEVMENN'''''''''''
BENİ ÖLDÜRECEK BİRŞEY VAR Kİ''''''''''''''TERKEMENN''''
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir