ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM
YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret
ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat
Gözlerimden okunan aşkı inkar etmem ben
Coco Colayım Hayatın Tadıyım, Rocco'yum cok sheker im, Albeniyim bahanem cok, çikolatalı gofretim, beni sevmeyen var mı?
uçmasını bilirsen olursun pilot istemesini bilirsen iner sana her külot
n€ kaLana qit d€rim,n€ qid€n€ kaLKAlacak oLan yeriNi,qid€c€k oLan yoLuNu B€LirL€miştir zat€n!
En yakın bildiğim vefasız çıktı, beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı…
Bu da sana son sürprizim olsunŞimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum,beni güzel hatırlaGidiyorum!
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM!
HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR!
"KıZ DediğiN iStanbuL GiBi oLmaLı; FetiH'i ZoR, FatiH'i TeK oLmaLı
"KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM!
In The ParK’ta GezerkeN, CigarettiYi iÇerkeN My FatheR GörDü SuÇ üSTü, I aM DüşTü
KıÇ üSTüGüneŞe aDıNı ßuzLa YazaN BiRi oLurSa, ßiL Ki o SeNi ßendeN DaHa ÇoK SeviyoR
Hayat Bir Tiyatro Dediler Herkese Bir Rol Verdiler En Zorunu Bana Verdileronce Sev Sonra Unut Dediler
A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam HatipTe haramm
suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek cevabım var ama bir lafa bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım
Yalann Ssölemee baNa yalaNımm oLursnnoyuN oyNamaa baNaa oyuNcaıımm oLursnn
sus çok soru sorma,insanı bunaltma,hesapsız yere sorun yaratma,dinle anla ama yargılama
BıraK LaN aşKı Masa ÜsTünDeN SiLqiTSin,BeLLeqinDemi KaLDi FormaT aT siTiRSin qiTSin
Mal Sahibi, Mülk Sahibi Hani Bunun İlk Sahibi ? Malda YALAN, Mülkte YALAN al birazda sen oyalan
ciddiysen seni dikkate alırımdalga yaparsan bana üstünde sörf yaparım
Şimdi dersaneli olduk! Cevap anahtarını doldurduk! Yine yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ
karışık süper nick dükkanı
karışık süper nick dükkanı
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir