karışık süper nick dükkanı

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

karışık süper nick dükkanı

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 18:03

ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM

YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret

ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat

Gözlerimden okunan aşkı inkar etmem ben

Coco Colayım Hayatın Tadıyım, Rocco'yum cok sheker im, Albeniyim bahanem cok, çikolatalı gofretim, beni sevmeyen var mı?

uçmasını bilirsen olursun pilot istemesini bilirsen iner sana her külot

n€ kaLana qit d€rim,n€ qid€n€ kaLKAlacak oLan yeriNi,qid€c€k oLan yoLuNu B€LirL€miştir zat€n!

En yakın bildiğim vefasız çıktı, beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı…

Bu da sana son sürprizim olsunŞimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum,beni güzel hatırlaGidiyorum!
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM!

HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR!

"KıZ DediğiN iStanbuL GiBi oLmaLı; FetiH'i ZoR, FatiH'i TeK oLmaLı

"KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM!

In The ParK’ta GezerkeN, CigarettiYi iÇerkeN My FatheR GörDü SuÇ üSTü, I aM DüşTü

KıÇ üSTüGüneŞe aDıNı ßuzLa YazaN BiRi oLurSa, ßiL Ki o SeNi ßendeN DaHa ÇoK SeviyoR

Hayat Bir Tiyatro Dediler Herkese Bir Rol Verdiler En Zorunu Bana Verdileronce Sev Sonra Unut Dediler

A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam HatipTe haramm

suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek cevabım var ama bir lafa bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım

Yalann Ssölemee baNa yalaNımm oLursnnoyuN oyNamaa baNaa oyuNcaıımm oLursnn

sus çok soru sorma,insanı bunaltma,hesapsız yere sorun yaratma,dinle anla ama yargılama
BıraK LaN aşKı Masa ÜsTünDeN SiLqiTSin,BeLLeqinDemi KaLDi FormaT aT siTiRSin qiTSin

Mal Sahibi, Mülk Sahibi Hani Bunun İlk Sahibi ? Malda YALAN, Mülkte YALAN al birazda sen oyalan

ciddiysen seni dikkate alırımdalga yaparsan bana üstünde sörf yaparım
Şimdi dersaneli olduk! Cevap anahtarını doldurduk! Yine yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir