çok isteyen deil bedelini ödeyen kazanır aşk havuzuna aptall

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

çok isteyen deil bedelini ödeyen kazanır aşk havuzuna aptall

Mesaj gönderen moments » 24 Eyl 2008, 20:13

çok isteyen deil bedelini ödeyen kazanır aşk havuzuna aptallar düşer ama bni ittilerr eğer sevgi uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözlerini etrafa baq ç€vrende gördüün herşeyi feda edebilirim ama asla aynaya bakma! pamuk prensesin partisine çağrılmayan çirkin cadı değr verip adam ettiysem sıfırlarla çarpar yok ederim mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu wr biliorm son sözleri kısa tutalım sevemedim vedaları kaç kere talip oldu bu cana azrail!! parayla şampiyonluk ne kdr kolay bu alemde tek kral galatasaray insanlar ahmak olmasa tüm zaferler dostça kazanılır sni bn deilki gözlerim seçti onlar beğendi gidersende banane onlar ağlasın! çıktığın kapıyı asla çarpma geri dönmek isteyebilirsin eğer biri sni terk edip gittiyse ve şimdi geri dönmek istiosa bırak dönsün neler kaybettiğini görsün Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr değer verdiğin insan sna değer vermiosa bırak kendi değeriyle kalsın bu gece içtim şerefine deil --------liğineeee ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum! GideLim Diyin! --> GeLiyorum! Dalga geÇeLim --> ßayıLıyorum ! Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum DUYMAN İÇİN DEĞİL SESLENİŞİM, GELMEN İÇİNSE HİÇ DEĞİL ÇAĞIRMALARIM, BU YÜREK DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA… GÖRMEDEN SEVMEYİDE BİLİR ●●ιηαηıмαтє вσ∂у●● ●●кσρуα кαℓρℓєя● вєη ѕαηα нαℓα αşığıмιşтє тαм вυя∂α кαяşıη∂αуıмуα şм∂ι тυт єℓιм∂єηуα∂α вιя∂αнα ѕöz єтмє özℓємєктєη нαуαтı ∂ιğєяℓєяιη∂єη кσρуα çєкєяєк уαşαмαк вυ∂αℓα¢α Oadamin hAyaLetisin, Sesizliigine Asigiim !! GÖZLERİNDE GÖZLERİMİ GÖRMÜYORSA GÖZLERİM BİLKİ EYY O SEVDİĞİM GÖZLERİN DEİL ELLERİNDİR!! çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum! ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!! >>km ne derse desin ben böleimm degisemiyorum
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 67 misafir