[center]Sen şiir ol ben şair Sen sevgi ol ben sevdalı Sen derman ol ben dert Ne sen sev ne ben ağlayayım
İçimde alevlenen aşkım Volkan oldu patlayacak Çile oldu kaldı
Sen aldırma , benim ağladığımaBen her zaman böyleyimdir
Bakma böyle derbeder yaşadığıma,Bu benim kaderimdir
Gurbet bir zincir ayaklarıma Hasretin bir türkü olmuş dudaklarıma
Eski bir resmin var hep avuçlarımda Gelemem sevdiğim zincir olmuş gurbet ayaklarıma
Gurbet bir rüzgar bense bir yaprak Sürüklüyor beni bilmem ne yapacak
Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Sevginin sonu gelir mi sence
Ya bir gün gelirse naparım o zaman Ya sen naparsın hiç düşündün mü
Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Mahşer gününde mi konuşuruz ancak
Belkide o bile olmaz
Sen başkasının ben başkasının olmuşuzdur çoktan
Sen hep orda kal gurbet yakışıyor Sen orda dururken saatler geçmiyor
Sen hiç istemesende güneş batıyor
Gönlüm yaradır öyle yakıyorki Yaktığı yerde güller açıyorki Hayalide gözümde tütüyorki
Yar ben seni gönlümden atamadım Sensiz gecelerimde yatamadım Hasretini içime katamadım
Sararan yaprak yeniden yeşerir mi Kırılan dal yeniden biter mi dal olarak
Solan çiçek yeniden canlanır mı
Hasreti budadım körpe umutlarda,Sallanıyorum bağ bozumu akşamlarda
Anlamıyorsun Sen yokken bir parçam eksik daima Sevincim, öfkem bile yarım
Birleşirim hasretle rüyalarda,Seni çekerim sensiz ayazlardaBıçağım keskin ve acımasız,
Bir duman tüttürürüm tozlu yollara,Seni isterim sensiz dağlardaNe zor, ne acı, dayanamıyorum
Ne hırçınlığımı dindiren, sözlerin Ne hüzünlerimi bitiren gülüşün Yoksun
Yoksun işte İnanmak istemesem de
Eylül sensiz başlıyor Bilirsin; kolay hüzünlenir, kolay ağlarım
Kolaylık bu ya hep ağlıyorumNafile dostum ne edersen et,Seni inlerim sensiz canlarda
Mevsim hüzün, yediğim-içtiğim hüzün Sonbahar sonbahar sonbahar
Ayrılık[/center]
Güncel Nickler
Güncel Nickler
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Re: Güncel Nickler
[center]Gönül ister ki Tüm sevenler mutlu olsun Sevdiklerinin yanında Her zaman beraberce
Özlenen umutlarım, sahile vuran hasretlerim Bir de köşede bekleyen ölüm, üçünü ayıramadım
Bir kez çıksan karşıma, görünsen bana diyorum Aşkın yüreğimde yaşayacak,
Sevmelerin yitik olduğunu bile bile Belki de son kez, konuşuyorum Gözyaşlarımı derelere bıraktım,bitiyorum
Bilemem Bu aşk bedensel değil, buralarda kalamam,
Gelirsen bir gün ruhunla, yanıma, Seni bekleyen bir filizlenmiş fidan bulacaksın
Gönül ister ki Hayat insanlara hep İstediği şeyleri sunsun Üzüntü keder yok olsun
Bir ben kaldım zemheri ayazında yüreksiz Ben mutsuz sen umutsuz biliyorum
Kuraktan sonra yağan, beklenen bir yağmurdun Gönül bahçeme girdin, gülleri der demedim
Sordun mu hiç beni sen, aklında var mı idim Uzun bir zaman böyle, mechul bir yâr mi idim
Sevdiğim halde bana bütün yaptıklarına Üzüldüm elem verdin, murada er demedim
Acılı günler bunda bilmem nasıl adlanır Vuslata erenlerin, her lahzası kutlanır Geldin de beni gördün, içeri gir demedim
Seni sevmek yoktan gelen duyguları ayaklandırmak gibi… Yaşanması imkansız ne varsa
Sakın söyleme ona,artık ağrılarımı dindirin, fişi çekin!” Yakışmaz sana sevdiğim,O gözlerin kapanmasına nasıl dayanır yüreğim
Her ne olursa olsun inandı kalbim olacaklara,Güçlülüğümün en kuvvetlisini yaşattım sana,
Tek göz yaşı akıtmadım yanında,Acıların ıstırap oldu bedenime
Düşlerimi izleyen sendin gözümde Sonsuz imkansızlıklara tutuklu kaldık
Yaşadıklarımız kaldı bil ki özümde,Yazgıya bağlanarak acılara daldık
Senden tatlı bir buse kaldı yüzümde,Biz ayrılığı bir son bildik
Kalbim eskisinden hızlı çarpsa da,Biz bu aşktan alacağımızı aldık,
Gerçekler, kayalar gibi sarpsa da,Biz ayrılığı bir son bildik
Alsamda nefes, bil ki acılar var bedeni saran,El eleydik bak yaşamın sonuna geldik
Deselerde dostlar ömür bitmedi,Felek bu aşka yetmedi
Acılarla yürekten gitmedi,Nedense biz ayrılığı son bildik[/center]
Özlenen umutlarım, sahile vuran hasretlerim Bir de köşede bekleyen ölüm, üçünü ayıramadım
Bir kez çıksan karşıma, görünsen bana diyorum Aşkın yüreğimde yaşayacak,
Sevmelerin yitik olduğunu bile bile Belki de son kez, konuşuyorum Gözyaşlarımı derelere bıraktım,bitiyorum
Bilemem Bu aşk bedensel değil, buralarda kalamam,
Gelirsen bir gün ruhunla, yanıma, Seni bekleyen bir filizlenmiş fidan bulacaksın
Gönül ister ki Hayat insanlara hep İstediği şeyleri sunsun Üzüntü keder yok olsun
Bir ben kaldım zemheri ayazında yüreksiz Ben mutsuz sen umutsuz biliyorum
Kuraktan sonra yağan, beklenen bir yağmurdun Gönül bahçeme girdin, gülleri der demedim
Sordun mu hiç beni sen, aklında var mı idim Uzun bir zaman böyle, mechul bir yâr mi idim
Sevdiğim halde bana bütün yaptıklarına Üzüldüm elem verdin, murada er demedim
Acılı günler bunda bilmem nasıl adlanır Vuslata erenlerin, her lahzası kutlanır Geldin de beni gördün, içeri gir demedim
Seni sevmek yoktan gelen duyguları ayaklandırmak gibi… Yaşanması imkansız ne varsa
Sakın söyleme ona,artık ağrılarımı dindirin, fişi çekin!” Yakışmaz sana sevdiğim,O gözlerin kapanmasına nasıl dayanır yüreğim
Her ne olursa olsun inandı kalbim olacaklara,Güçlülüğümün en kuvvetlisini yaşattım sana,
Tek göz yaşı akıtmadım yanında,Acıların ıstırap oldu bedenime
Düşlerimi izleyen sendin gözümde Sonsuz imkansızlıklara tutuklu kaldık
Yaşadıklarımız kaldı bil ki özümde,Yazgıya bağlanarak acılara daldık
Senden tatlı bir buse kaldı yüzümde,Biz ayrılığı bir son bildik
Kalbim eskisinden hızlı çarpsa da,Biz bu aşktan alacağımızı aldık,
Gerçekler, kayalar gibi sarpsa da,Biz ayrılığı bir son bildik
Alsamda nefes, bil ki acılar var bedeni saran,El eleydik bak yaşamın sonuna geldik
Deselerde dostlar ömür bitmedi,Felek bu aşka yetmedi
Acılarla yürekten gitmedi,Nedense biz ayrılığı son bildik[/center]
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir