Karışık Nickler

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Karışık Nickler

Mesaj gönderen moments » 30 Eyl 2008, 18:11

1KANMADIM AYNALARA SANA KANDIĞIM KADAR,İÇİMDE BİR BOŞLUK SANA YANDIĞIM KADAR

2Ufacık ilgiyi aşk,,iki kelime edeni dost sanma

3DİLİN SÖYLEDİĞİNİ YÜREĞİN DESTEKLEMİYORSA NE ÖNEMİ VAR SENİ SEVİYORUMLARIN

4Kalbime girmek zordur,,girildimi çıkmak zordur

5GÖNÜLDEN SEVMİŞTİM BIRAKIP GİTTİ,İÇİMDEKİ AŞKI YERLEBİR ETTİ,BENDEKİ YERİNİ ÇOKTAN KAYBETTİ

6Sevmek yaşamak kadar güzelse,,ayrılık ölüm kadar acıdır!!

7HANİ EN GÜZEL AŞKLAR İMKANSIZ GELİR YA İNSANA,İMKANSIZ OLDUĞUN İÇİN AŞIĞIM SANA

8Ne şair ağlar ne aşk ağlar,,tarihe karıştı eski sevdalar

9SENİ SEVECEK KADAR CESARETLİYSEM,,BİR KALEMDE SİLECEK KADAR YÜREKLİYİMDİR

10Laf dalaşına girme kapak olursun,uğraşma etiket olursun,adam ol belki yanımda yer bulursun

11AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLEMEZ!!

12Geçici heves değil,,hakedene nefes olurum

13KARDAN ADAMLARIN SALTANATI GÜNEŞ DOĞUNCAYA KADARDIR!!!

14Fırtına ne kadar sert eserse essin,kayadan alıp götüreceği sadece tozudur

15DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKEN,,KAYALARA YALVARMAM

16Günahın özü ise seni sevmek,,cezam cehennem olsun

17SEVGİNİ GÖSTERECEKSİN SÖYLEMEK YETMEZ,SEVGİ GÖZLERİNDE OLACAK SÖYLEMEK YETMEZ,SEVECEKSİN BENİM GİBİ AMA KALBİN YETMEZ!!

18Anlatacak hikayelerim bitmedi henüz,anlaşacak dostlarım tükenmedi,yorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçer,herşeye rağmen yaşamak güzel

19BİR DOST KAYBEDERSİN BİN DÜŞMANA BEDEL,BİR DÜŞMANI DOST EDİNİRSİN DİN DOSTA BEDEL!!

20Gecem günüm beni neden tanımadı,elin kolun beni nasıl saramadı,o bendeki canı henüz yoramadı!!

21ADINI KALBİME AŞKLA KAZIMIŞTIM,BOŞVER ALDIRMA BİRGÜN SİLERİM,GÜZEL BİR RÜYAYI GERÇEK SANMIŞTIM,SENİ SEVDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM!!

22Bugünü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir!!

23BİR DAMLA GÖZYAŞI OLMAK İSTERDİM,GÖZLERİNDE DOĞMAK,YANAKLARINDAN SÜZÜLMEK,DUDAKLARINDA ÖLMEK İÇİN!!

24Hayatta iki kör tanıyorum,birincisi senden başkasını görmeyen ben,ikincisi beni göremeyen sen!!

25Aşkıma döksem gözyaşlarımı,elinle bir defa silecekmisin,şu kalbimi sana versem,bir gün gelip sevecek misin???!!!

26BİR SEVGİ DİLEDİM GÖZYAŞI BULDUM,BİR DOST DİLEDİM SIRTIMDAN VURULDUM,DERDİME DERMAN DİLEDİM,DERDİMİN TİRYAKİSİ OLDUM,BİLKİ GERÇEK SEVGİYİ BEN SENDE BULDUM!

27Sev ama yürekten olsun,gel ama ebedi olsun,gidersen beni de götür,gittiğimiz yer kara toprak olsun!!

28SEN SENİ SEVENİ GÖRMEYECEK KADAR KÖRSEN,SENİ SEVENDE SEVDİĞİNİ SÖYLEMEYECEK KADAR GURURLUDUR

29Umutların bittiği yerim,aşkı içime gömerim,ayakta durmaya halim yok,yinede koşabilirim

30SEN SENİ SEVEN BENİ SEVMEDİN YA,UMARIM SENİN SEVDİĞİNDE SEVERBAŞKASINI!!!

31Basitler iftira eder,acizler şikayet eder,asillerde idare eder!!

32CANIN ÇIKSIN İNSAFSIZ,,BENİ VURDUN ZAMANSIZ!!

33Her yağmur yağdığında,gözlerin hep aklımda,adını ne zaman ansam,yağmur yağar buralara!!

34BU KADAR KALPSİZ OLAMAZSIN,,AMA YANLIŞ YOLDASIN!!
35Bir deniz düşün susuz,bir insan düşün mutsuz,bir gece düşün uykusuz,bir bahar düşün çiçeksiz,bir de beni düşün sensizzz!!

36AYLAR GEÇSEDE,YILLAR GEÇSEDE,BİR ÖMÜR BÖYLE GİTSEDE,BEN SENİ UNUTAMAM

37Sevmek ölmektir bence,bende sevmiştim ölmeden önce!

38NE ORHAN NE FERDİ ANLAR DERDİMİ,SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NERDEN SEVDİM O ZALİMİ!!!

39Senin içinde ben bitmiş olsaydım,,benim içimde sen yaşıyor olmazdın!!

40HER YÜREĞİN KÖŞESİNDE YARALI BİR YER VARDIR!!

41Seni benim kadar seven varsa,,sana benim kadar hasret kalsın!!!

42SIRLAR İÇİNDE BİR DÜNYAM VAR BİRDE SEN VARSIN İÇİMDE,NE SENİ KAYBEDECEK KADAR CESURUM,NEDE KAZANACAK KADAR GÜÇLÜ!!!

42Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız!

43ALEMİ ALEM YAPAN ÜÇ BEŞ ÇAKALSA,,KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ!!

44Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş,,aynen benim seni sevdiğim gibi!!

45DÜŞMAN KELİMESİNİN ANLAMINI,ARKADAŞ SIFATI TAŞIYANLARDAN ÖĞRENDİM!!

46Sözlerin büyük,yüreğin küçük,yanlışların çok,doğruların yok,kendine göre şanslı,bana göre ZAVALLISIN!!!!

47HAYATI ÖYLE BİR YAŞAKİ HAYAT SENİ KISKANSIN,,ÖLE Bİ SEVKİ ÖLÜM SANA ACISIN!!

48Aradığın şeyin değeri,,ararken verdiğin değer kadardır!!

49EĞER SEN BANA GÖZLERİNLE DEĞİLDE KALBİNDE BAKMIŞ OLSAYDIN,SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLARDIN!!

50Yağmur yağdı herkes kendi rengine boyandı!!!!!!!!!!

51İNSANLAR HEP BİRBİRLERİNİN PEŞİNDEN KOŞARLAR,AMA DÖNÜPTE KENDİ PEŞİNDEN KOŞANLARA HİÇ BAKMAZLAR!!

52Umutlara kanma umutlar birgün imkansızlaşır,hayatı toz pembe yaşıyorum sanma,her renk birgün siyahlaşır!!!!

53SONSUZLUK KOYUYORUM ADINI SENSİZ GÜNLERİN,SENLİ GÜNLERLE TAKAS EDİYORUM,YOKLUĞUN DİYE BİRŞEY YOK BENDE,BEN SENİ SONZULUK KADAR ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM!!!

54Bin ömrüm daha olsa,kollarında son bulsa,eğer sana kavuşmak varsa,ölmek düğün gibidir bana!!!

55DÜŞÜNÜYORUMDA;DÜŞÜNCELERİN EN GÜZELİ SENİN BENİ DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN,DÜŞÜNÜYOR OLMANI DÜŞÜNMEK GALİBA

56Herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin,bunuda öğren sevdiğin kadar sevilirsin!!!!

57SANMAKİ YERİN DOLACAK,SENDEN BAŞKASI BENİM OLACAK,NE BANA SENİN GİBİ BİR SEVGİLİ,NE DE SENİ BENİM KADAR ÇOK SEVEN OLACAK!!!!!!

58Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere,hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense!!

59DOĞAN GÜNEŞ BANA DOĞSA,HER MUTLULUK BENİ BULSA,BÜTÜN DÜNYA BENİM OLSA,SENSİZ HAYAT YAŞANMIYOR!!!!!!!!!!!!!

60Bugün de yarın da yüreğin kadar yanındayım,kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine koyy ben hep ordayım!!!

61BEN SENİ GÖZLERİMİ KAPATTIĞIMDA DEĞİL,GÖZLERİMİ AÇTIĞIMDA GÖRMEK İSTERDİM

62Senide gömdüm,sende öldün,haddini bilmeyen herkese küstüm!!!!!!

63BİR GÜN BİR RÜZGAR ESERSE ORALARA,BENİM SANA OLAN SEVGİMİ FISILDARSA KULAĞINA,UNUTMA SENDE BANA,BİR TUTAM SEVGİ YOLLA

64Bir zamanlar fırtınalar estirirdim,,eskisi gibi değilim artık değiştim!!!

65BOYUN EYMEM ASLA SANA,YAKSAN BİLE BEDENİMİ,BEN DOĞARIM KÜLLERİMDEN,GÜCÜN VARSA DURDUR BENİ!!!!!

66Hiçbişey diyen bir cümlenin ortasına terkedilmiş bir kelimeyimöznesiz,zamansız,zarfsız,mektupsuz,adr essiz,

67ÇILGIN GİBİ SEVMİŞTİK,KULLAR AYIRDI BİZİKADER DEĞİL SEVGİLİM,DİLLER AYIRDI BİZİ

68Bir telefon bekliyorum,sevgilim diye başlayan,seni seviyorum diye biten,bir telefon bekliyorum,dün gelmesi gereken,ve bugün hala gelmeyen!!!

69İLİKLERİMDE Kİ SENİ,,SENSİZLİĞE İLİKLİYEMEDİM!!!

70Bir mızrak olur bulurum kalbinin yerini,bir hançer olur alırım üstündeki derini

71SEN SENİ ÖZLEYENİN ÖZLEMİNDEN HABERSİZ ÖZLEMLE ÖZLENMEKTESİN SEN VARYA SEN,ÖZLEMLERİN İÇİNDE EN ÇOK ÖZLENENSİZ!!

72En koyu mavilikleri avucuna,en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum!!

73KÜL OLMUŞ ATEŞ YANAR MI? BUZ TUTMUŞ SU AKAR MI? BU GÖZLER SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI?

74Bir yudum mutluluk peşinden koşuyorum,ne olacak halim bilmiyorum,sevmişim seni bir kere,doyamadan gidiyorum!!

75GÜNEŞİ SEVİYORUM DİYORSUN GÜNEŞ AÇINCA GÖLGEYE KAÇIYORSUN,YAĞMURU SEVİYORUM DİYORSUN YAĞMUR YAĞINCA ŞEMSİYE AÇIYORSUN,KORKUYORUM SEVGİLİM ÇÜNKÜ BENİ DE SEVDİĞİNİ SÖYLÜYORSUN

76Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden,oysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden!!

77SANA KAVUŞMANIN UMUDU OLMASA,YAŞARMIYIM SANIYORSUN BU KAHPE DÜNYADA!!

78Ne hasta bekler sabahı,ne taze ölüyü mezar,nede şeytan günahı,benim seni beklediğim kadar!!

79GENÇLİĞE GÜVENİP ERKEN DERKEN,BELKİ ELVEDA BİLE DİYEMEZSİN GİDERKEN

80Seni benden fazla seveni bulursan,ben seni unutmaya razıyım!!

81GEZİNEN BİR GÖLGEDİR HAYAT,GARİBAN BİR AKTÖR SAHNEDE BİR İLERİ BİR GERİ SAATİNİ DOLDURUR

82Dostlarımı tanıdıkça,,düşmanımı arar oldum!!!

83ÖNEMLİ OLAN AŞKIMIZ,,O DA BİZDE YOK ŞAŞKINIZ!!

84Ya bir yol bul,,ya bir yol aç,,ya da yoldan çekilll!!!!

85SEVİYORUM SEVMENİN ACI VERDİĞİNİ BİLE BİLE,HER SEVEN BELKİ SEVİLİR DİYE!!!

86Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe,ben yangını sevdim yandığım zaman böyle işte!

87BENİ UNUT DİYE HABER GÖNDERMİŞSİN,ÖNCE BİR DÜŞÜN HATIRLANMAYA DEĞER MİSİN?!

88Bir ilk gibi yaşayacağım içimde,kalan son sevgi parçasını seninle,sakın ayılmayalım aşkım,ölsem bile ellerinde!!

89BİR DESTAN YAZAR GİBİ GÜNDÜZ GECE,BEN HEP SENİ YAZMIŞIM YÜREĞİME GİZLİCE!!

90Nefrete sevgiden daha çok güveniyorum,çünkü nefretin sahtesi yok!!!!

91GÖNÜL PENCERESİNİ AÇIK BIRAKMAZ OLAYDIM,KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ,TAMİR EDECEK GÖNÜLLÜ ARANIYOR!!!

92Ben seni tahmin edemeyeceğin kadar değil,tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum!!!

93SEVDANLA YAŞATMADINKİ,SEVDASIZLIĞINLA ÖLDÜRECEKSİN!!

94Dönüyor aman dünya başım duman,batıyor ama acıtmıyor senin sevdan!!

95HER SEVEN ADSIZ BİR KAHRAMANDIR VE İNSAN SEVEBİLDİĞİ KADAR İNSANDIR!!

96Sen+ben=biziz sen-ben=hiçiz sen/ben=bölünemeyiz sen*ben=zaten çarpılmışız

97HER SENİ SEVİYORUM DİYEN,SENİ SEVEN DEĞİLDİR,ASIL SÖYLEMEKTEN ÇEKİNEN SENİ SEVENDİR!!

98Seni seveni sende sev,bilki seni seven,seni senden daha çok seviyor!

99İSTİKBALİN GÜNEŞİ YALÇIN KAYALIKLARA VURSUN,SENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ GÜNLER EBEDİ HATIRA OLSUN!!!

100Sıkıntı çekecek kadar gücüm,acı çekecek kadar sabrım kalmasada,seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır!!

101ERKEKLER GÜLLERİN PEŞİNDE KOŞARKEN,ALTINDA EZİLEN PAPATYALARA HİÇ BAKMAZLAR!!

102Sevmemek elimizde olmadığı gibi,ölünceye denk sevmek de elimizde değil!!

103SEVDİM SEVİLMEDİĞİM KADAR,NEYSE BU YİNE BENİM KENDİME VERDİĞİM BİR ZARAR!

104Yar sevmekten bıkmıyor,başkasına bakmıyor,hayalinde sen varsın,elalemi takmıyor

105BU YEDİNİN UĞRUDUR,SENİ SEVDİĞİ DOĞRUDUR,SEN KARŞILIK VERMEZSEN,NARİN KALBİ BURKULUR!!

106Sevme sevsinler değerini bilsinler,ağlama ağlatki sana değer versinler!!!

107SEVGİM SINIRSIZ ANLAYABİLENE,DOSTLUĞUM SONSUZ PAYLAŞABİLENE,SEN HARİKASIN AMA BEN OLDUĞUM SÜRECE!!!!

108Sevki sevende sevsin seni,sen seveni sevmezsen,sevende sevmez seni!!!

109DOKUZ KERE SEV ONUNCU BEN OLAYIM,DELİ GİBİ SEV SONUNCU BEN OLAYIM!

110Sahte sevgililer seni terk ettiğinde benim yokluğumu anlayacaksın,beni başkalarıyla her gördüğünde kaybettiklerine ağlayacaksın!!

111FİZİK İLE ARAŞTIRDIM,KİMYA İLE ÇÖZDÜM,EDEBİYAT İLE SÖYLÜYORUM,SENİ ÇOK SEVİYORUM!!

112Ben senin,beni sevebilme ihtimalini sevdim!!

113ÜŞÜYORDU BİR GECE,ŞEHRİN ORTA YERİNDE,VE 3 KİŞİ OLUYORDUK AĞLARKEN,AYRILIĞIN BAŞKENTİNDE

114Üstüne 'seviyorum' yazdığım bir kağıttan,sandal yapıyor,dereye bırakıyorum,ister yüzsün,ister batsın,ister bir çalıya takılsın,o kağıt sandal,hep derenin bir yerinde olucak biliyorumm!!!

115YAPRAK DÖKEN GENÇLİĞİMİN SATIR ARALARINDA ALTI KIRMIZIYLA ÇİZİLMİŞ VE TIRNAK İÇİNE ALINMIŞ SUSKUNLUĞUMUN BAŞ HARFLERİSİN

116Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama,ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanlarım bile ağlayacak!!

117SEN GELİPTE PİŞMANIM DESEN,BANA CEZA VER RAZIYIM DESEN,SANA TEK BİR CEZA VERİRDİM;SENİNDE BENİM GİBİ SEVMENİ İSTERDİM!!

118Bizim aşkımız İstanbul kadar büyük,Berlin kadar anlamlı,Ağrı kadar yıkılmaz,Paris kadar çekici,İzmir kadar vazgeçilmez,,,,AŞK dediğin bizim gibi olmalı

119UNUTMAK FIRTINALAR MARTILARIN DENİZLERİ SEVMESİNİ ENGELLEMEZ,TIPKI ENGELLERİN SENİ SEVMEME ENGEL OLMADIĞI GİBİ
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir