MawişiM msn nickler

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

MawişiM msn nickler

Mesaj gönderen moments » 30 Eyl 2008, 18:06

CoCaCoLaym haYatn tadıIymRoCCoym çhoq $£kerimaLbenİym bahAnem çokçikolatalı gofretm bnİ sEvmeyn varMı ?

KüÇüGüm AmA İZmİrLiYiM 20 YaSıNa beDeLiM tEk sÖzÜmLe aĞlAtMaYıDa AlDatMaYıDa bİlİrİm!!!!!!!!!!!!:

Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ ñãsîl bîrîsîñ?

GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή

ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi

dinlersen anlarsın anlatırsan anlasılırsın

senın ne oldugun ebnım için önemli degıl sonucta gozlerımın sana baktıgı kadarsın

atese dayanacıgın akdar gunah işle

kişisel bir ileti yaz 3990a önder

herkezin gördüğü ileti kişisel degıldır

bizim kişisel bir olayımız olmaz

bizim kişisel neyimiz olduki iletimiz olsun

nefret ve acının birleşimiyim ben aglamak felsefem öldürmek eglencem

seninle intiharın eşiğinde jiletle damar mesafesindeyiz

zulmu alkışlayamam zalimi asla sevemem gelenin keyfi için kalkıp geçmişe söveme

sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA

Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez !Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez

Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ

SİTEM ETMA ALLAHA GÜNAHKAR OLURSUN,GÖNÜL VERME KULUNA İSYANKAR OLURSUN

BİZLER;Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız

Ya Tam Susturacağim Ya Kan Kusturacağim Ezanla Başladım Selayla Bitireceğim İsteğene Diil Alayina Gideceğim

Delikanlı Adam, silmek istediği dosyayı shift +del kombinasyonu ile siler,Geri Dönüşüm kutusu kullanmaz,tükürdüğünü yalamaz

DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir

KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan
DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim

Kalın Kalın Kırdılar , İnce İnce Sardılar , Derin Derin Çektiler , Bir Köşede Öldüler ESRAR'dır Dedikleri , Dumandır Çektikleri , Çok Hoşuma Gidiyor Yapıştır Dedikleri

İnsan Paranin Sahtesini yapar Parada İnsanIn!

¢ésédímí Yıllanmı$ Pasaklı SokakLarda Bulmu$Lar Bunu Duyan É$ím Dostum Günler¢e Ağlamış Césédímí Su Yéríné Rakıyla Yıkamı$lar Mezarımın Ba$ında Dua Yéríné Férdídén Okumu$Lar

KurtLar dagLarın Efendisi KöpekLerse Efendilerin Hizmetçisidir Kapımda Köpek OLamayacakLAr aLemde Kurt oLmaya ÇalışmasınLar!!!

YanLizLik Bénim SalTaNaTimDir AciLarLa DoLu HaRaBéMDé KraLLAr gibi YasiYorum

вαηα нı¢ ıηαηмα уαℓαη¢ıуıм!!σтυяυρ вяşєу αηLαтмα αℓαу¢ıуıм!!ѕєηıη уαяαη вηα ∂єgмєѕ ¢ηмвєηмℓє σуυη σℓмαѕ мızıк¢ıуıм!!:

ôlûyÔr déSéLéR ßîr †éKméDé ßén †ÂrÎm! héRKéS râh†Îna ßÂksÎn , ßén Âdâmîm dîénDé ßîr Kéz dÂh Âynây ßÂkSîn!

Kayßétméq VardıR Vasqécméq AsLa Özür VardıR YaLvarmaq AsLa Sévméq VardıR İhanét AsLa UnutuLmaq VardıR Unutmaq AsLaa!!

SéVqİm SıNırSız AmA AnLayaßiLéné DoStLuqum SonSuz Ama PayLa$aßiLéné Sén HarikaSın Ama ßénim OLduqun Sürécéé

HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SöLédiM!

KöpékLérdén KorkSaydıq ÇakaLLarLa Ura$maSdıq

Kach KéZ KırıLdı ßu Yüréq Kach KéZ Kayßéttİ İnanCını HaLa ßurAdaySam GidénLéri DéiL AzraiLi ßékLédiqimdéndİr!!

A$k DériN ßir UçuRumSa Dü$eNin Né GüNaHı WaR SéviLéndé Wéfa YoqSa Sévénİn Né GüNaHı War!!!

кσρтυğυ уєя∂є вıяαк !! вυ мαѕαℓ вöуℓє вιтѕιη вιя zαмαη нєя şєуιм∂ιη !! αятıq нιçвιя şєуιмѕιη

Snn benim adımı bile anamazsın Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın

EVİ GÖSTEREN DANTELDİR KÜPE TAKAN ENTELDİR

CİMRİNİN PARASINI ALIRSAN ( AYIP OLUR ) KOSOVALIDAN NERMİNİ ALIRSAN ( NAH OLUR ) BENDEN YARİMİ ALIRSAN SANA ( YAZIK OLUR )

SoKaMaDıM hAyAtImI BiÇiMe sOkIyIm bÖlE HaYaTıN İçiNe

zordur 19 yaşında ölmek,ama en kötüsü sevdigini arkadaşının kolunda görmek

ölürsem mezar taşıma az yaşadııı ama çoooooookkkk çekti yazın

şefersizlerin --------ce yaşadığı bu dünyada sende --------ce yaşıyorsan adiliğine boncuk takta nazar değmesin

Aşk Kız Arkadaşının Dudağından Öpmek Kadar Ucuzsa Bende O Aşkı Satacak Kadar Şerefsizim :@

KaLbiNDe YoKSa YeRİM MüHiM DeYiL BeN AYaK TaDa GiDeRiM!!!

Millet dayı olmuş etrafı boş bıraktık çakal dolmuş yürüdüğümüz gayri meçhul yolmuş alem dedikleri şey meğersem buymuş harbiden halimiz DUMAN olmuş
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Re: MawişiM msn nickler

Mesaj gönderen moments » 30 Eyl 2008, 18:07

1) ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM!

2)$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur!

3)'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!

4) îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?

5)µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr

6)YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî

7)ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN

8)BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmEÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr

9)Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !

10)SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !

11)Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz !
Hayat düşündüğün kadar güzel,gördüğün gibi tatlı değildirGerçekler bir gün gözünün önüne geldiğinde,pembenin kara sevdanın yara,arkadaşlığın ise palavra olduğunu anlarsın!

«™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuNBiZ $aR!zLıYıZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun!!!ॐ๑ஓ ®™

konu$acaksan öyLe ßir Konu$ki Inanayim ağLatacakSan öyLe ßir ağLatti Susmayayim GidecekSen öyLe 0ßir Gitki öLümü Unutayim Ama SevecekSen öyLe ßir Sevki Konu$sanda GitSende AğLatsanda Seni ¬Yüreğimde Yaşatayim ¬

Sende Gİt İstersen FahİŞe GÖnÜllerİn KahpelİĞİ Koymaz Bİze
Sende Unut İstersen
Bİzİm GÖnÜl FahİŞe DeĞİl Ama
Unutani Unuturuz Bİzde Kahpece

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
doğduğum kusurdu yaşantım hata ben isyan ederim böyle hayata
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştırMaksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
biz her ne kadar loş ışık altında mini etekli kızlarla dans etmeyi bilmesekte mahalle köşelerinde yağmur altında delikanlınca sewmesini herkesten daha iyi biliriz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu masaLar boş kaLmaz gidenin yeri doLar Bu vazoLara birşey oLmaz yaLniz cicekLer soLar Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar Taşin kaLbi yoktur ama onu biLe yoksun sarar!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hayat buysa üstü kalsınnn
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HER NE KADAR SOSYETENİN MERMER TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE HER NE KADAR SON MODEL BMW İLE SOSYETE MEKANLARINI GEZMESEKTE KALDIRIM TAŞLARINA OTURUP ESRAR ÇEKMESİNİ SEVDİKLERİMİZ UĞRUNA ADAM KESMESİNİ BİLENLERDENİZ:muck: ॐ๑●•٠·˙ॐ๑sErSeRi ॐ๑●•٠·˙ॐ๑
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşk'ın bir masal kitabı vardır
Yaşananlar farklı olsada hep aynıdır
Eksik olan tek son sayfadır
O nuda yaşayanlar yazmalıdır
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yüreğimde söylenmemiş sözlerin acısı,
ellerimde ellerini tutamamış olmanın sızısı
bu benim heralde alnımın yazısı
sen mutlu ol yeter canısı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne yazilmali ki silinip gitmesin
ne söylenmeli ki unutulup bitmesin
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SEVME SEVSİNLER DEĞER VERSİNLERAĞLAMA AĞLAT Kİ DEĞERİNİ BİLSİNLER
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir çiçegim vardi, adini ask koydum; KOPARDILAR, Bir çiçegim vardi, adini sevgi koydum; SOLDURDULAR, Simdi yine bir çiçegim var, adini izdirap koydum; NE KOPARAN VAR, NE SOLDURAN
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KAN GöRMeK iSTiO GöZLeRiMyA aKMaLı BeNDeN yADa aKıTMaLıYM BiRYeRLeRDenÖLüM iSTio BeDeNiMyA öLMeLiYiM yAdA öLDüRMeLiYM RuHSuZ BeDeNLeRiÇıĞLık iSTio KuLaKLaRMyA aTMaLı DeRNDeN yAdA aTTıRMaLı DeRiNLeRDN
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiRkIr kALbİmİ GöNLüN oLsUnaL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUNŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN!!!
Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdenizBize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
her gülen yüzü sanma bahtiyar,,,
her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı varr,,,
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hayat buysa üstü kalsınnn
Bilmesekte Zengin çocukları gibi parlak taşların üzerinde dans etmeyi elbette biliriz Allah'ına Kadar Delikanlı Gibi Sevmeyi!!!
Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
beni yüreklendrecek bir söz söle şehrin tutsaklarına salayım kalbimden beni yüreklendirecek bir söz söle kurşunu kafama sıkayım öylesine

Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmamEskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen Benim Adımı Bile AnamazsınBırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA
Ben Büyük Rüzgarların Adamıyım Benim Sevdalarımda Büyük Olur Öfkelerimde Ben Seversem Destan Kızarsam Katliam Olur!!!
GİDEN GİTSİN,YANGINLARDA SÖNERARKAMA BAKMAM BEN ÇÜNKÜ KRALLAR ÖNDE GİDER

»»-(¯`••´¯)->ҳ̸Ҳ̸ҳŞέήί Ķăłėмŀė ĸăġίđά ďέġίł, Ķάήίмŀά ķάŀвίмέ ŷάżďίмҳ̸Ҳ̸ҳ<-(¯`••´¯)-«« -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ҳ̸Ҳ̸ҳŞέήί Ķăłėмė ĸăġίđά ďέġίł, Ķάήίмά ķάŀвίмέ ŷάżďίмҳ̸Ҳ̸ҳ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
คşığıภ๓ אคภภ๔ค ๏lค๓คร๓๔ค,คşığıภ๓ รภค ๔๏кยภค๓ร๓๔ค,ﻮєгเ ๔öภüşü ๏l๓รค๔ค,ร๏ภรยzค ๔єк คşığıภ๓
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir