en güzel nickler buyrun buyrun ;)

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

en güzel nickler buyrun buyrun ;)

Mesaj gönderen moments » 30 Eyl 2008, 18:03

*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM
*
DUNYADA UC SEYI SEVDIM SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE

*seni denizdeki canlılara anlattım benin canım sevdğim balıkları bile aglattın
*Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm…
*yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
*SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK
*Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum…
*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!
*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!
*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum Seni Çok ama Çok Seviyorum
*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı Sende kalsın!
*Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim Seninde benim gbi sevmeni isterdim!
1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

Senden Okadar Nefret Ediyorum Ki Ama Okadarda Seviyorum Ne Yapsam Unutamiyorum Seni Anlaya Bileceyin Seni Hala Cok Seviyorum

*Seni dünler için sevmedimdünler yaşanıp bittiseni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecekseni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek
*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!
*Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim
*ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuşağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın
*Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun ArtıkSustumOysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı!
*ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ
*"gєçмιѕє ∂öηüк кєѕкєℓєяℓє уαѕαмαктαηѕα, gєℓє¢єgє ∂öηüк вєℓкιℓєяℓє уαѕαмαуι тєя¢ιн є∂єяιм"
*Uçurumun kenarında tutunduğum son dal sen olsan bile seni kırmaktansa kendimi uçurumdan aşağı bırakmayı tercih ederim
*Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snnArtıq hepsi bnm!
*
Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim
DİLİN SÖYLEDİĞİNİ YÜREĞİN DESTEKLEMİYORSA NE ÖNEMİ VAR SE Nİ SEVİYORUMLARIN
GÖNÜLDEN SEVMİŞTİM BIRAKIP GİTTİ,İÇİMDEKİ AŞKI YERLEBİR ETTİ,BENDEKİ YERİNİ ÇOKTAN KAYBETTİ
Bugünü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir!!
DÜŞÜNÜYORUMDA;DÜŞÜNCELERİN EN GÜZELİ SENİN BENİ DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN,DÜŞÜNÜYOR OLMANI DÜŞÜNMEK GALİBA
a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni
en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadigim duygularimsin
Seni seviyorum diyorum her sevenin sevilmediğini bile bile
BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi
Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin
~ĠűŁмЄк ßūKãĐãяΖояΘŁмãмãŁı~
Kötü Şans da Olmasa Şansın Yüzünü Göreceğimiz Yok Valla
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir