deliKAnlı niCK ler Ve lAFlar

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

deliKAnlı niCK ler Ve lAFlar

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:31

ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz !

aL SaTiRi Vur SirTiMa naSil oLsa KahPéLik Son MoDa

Raki,sarap iciyorsam sana ne Yoksa sana bir zarari icerimikimizde gelsek kildan kopruye Ben durustsem sarhosken de gecerim !

Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!

aGladigimi KimSeye SoyLéMé ANNé! onLar BéNi Kral BiliYor Agladigimi kimSéYé SoyLéMé ANNé onLar Bi VéFaSiz iÇin Bu kadar DuseceGimi BiLmiYor

ßir Gun Béni uNut! HéR YaLan Gibi AdiMi SoKakTa Tukur KAN ! Gibi

ßîzdé $âßâH Olmâz, ßîzdé Güné$ Dôğmâz, ßîz S£r$£riyiz Kızım ßîzLé Do$t oLmâk $îze YaKı$maz

ßirGün anLarSın hayaL kuRmayı, ßékLéméyi, ümit Etméyi LanéT édéRSin ya$adığıNa, maziDén Né kaLmı$Sa yırtaR ataRSın, Séni Sévdiğimi i$té o zaman anLarSın

KurtLar dagLarın Efendisi KöpekLerse Efendilerin Hizmetçisidir Kapımda Köpek OLamayacakLAr aLemde Kurt oLmaya ÇalışmasınLar!!!

Laf sokmaya kaLkma ''kapak''oLursun uğraşma ''etiket''oLursun yavşama ''kopek'' oLursun adam oL beLki "yanımda" oLursun

YanLizLik Bénim SalTaNaTimDir AciLarLa DoLu HaRaBéMDé KraLLAr gibi YasiYorum

˙·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA

ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!

bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ

[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİmçÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas!]

aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsınokuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcıBeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın

Eğer içiyorsam rakıyı , eğer gözlerim eskisi gibi değilse, yürüyüşüm değişmişseKİME NE !!!

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz!!

Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdenizBize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz

yeri geldiginde gitmek Gerek !
Yeri geldiginde susmak gerek !
yeri geldiginde konuşuruz eLbEt!
yEri geldiginde görüşürüz eLbeT !

Sen Sevdinin Genede ELini Tut MiLLet ÇakaL OLmuş Yokmu Piyasada Sevdiği Uruna ÖLeçek Kurt!!!

Ey Sosyete Güzeli sil o gönlündeki eseri,Çoklarından üstündür,Şu terk ettiğin SeRsErİ

uyumaK zor , uYanmaK KoLay oLacak Saßahı ipLe ceKeceKsin Ne qeceLer rahatLatacak seNi Ne quNduzLer , öLmeyi isteyip öLemeyeceksin!

Millet dayı olmuş etrafı boş bıraktık çakal dolmuş yürüdüğümüz gayri meçhul yolmuş alem dedikleri şey meğersem buymuş harbiden halimiz DUMAN olmuş

ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM!

YakLa$Ma UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî

ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN

Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !

'AL£mIn kRaLı ßIzIz D£Dik KraL mIyIz? KRALIZ RaCoNu bIz k£sIyoRuz D£dIk K£sIyoRmuyuz? K£SIYORUZ rAcon sAnALdA kIzA a$ıK oLmAmAk, kAnkA`ya yAmuk yApmAmAk!

BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

GeceLeri geLme jiLet tutarIm Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm

Hele bir ışıklar sönsün Sular durulsun Bıçak atacağım Dağın dikine Kısa devre yapsın kalbimEllerim inatla dökülsün cıgaraya Sen beni ozaman GörHele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün Dağılsın Dişlerimde gülüşler Kaybettiklerim bi dönsün Sen beni ozaman gör

GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim

Siz aLaYiNa GiDéRKéN BéN KraL'ınDan DöNüYOdum

ßiz Né Paranın DéLisi, Ne $éréfsiz GöLgési, Né KansızLarın ßékçisi, Nédé SiLahın Tétikçisi OLduk ßiz GönLümüzün éfé'si, OrtamLarın DéLisi OLduk Bu Saattén Sonra Géçici Hévés DéiL Hak édéné NéFés Oluruz
GözL£Rim s£ni RahatsIz £di¥oRsa kapatIRIm ßiR daha a¢mam sözL£Rim s£ni RahatsIz £di¥oRsa susaRIm ßiR daha konu$mam vaRLIqIm s£ni RahatsIz £di¥oRsa öLüRüm ßiR daha kaR$Ina ¢Ikmam s£vqim s£ni RahatsIz £di¥oRsa üzqünüm ߣߣĞiM ßuna £nq£L OLamam

Piyasada degiLim,PrensipLerim yoktur Ama Seviyesiz degiLimKuralları Sevmem ama yersiz yere çignedigim qörüLmemistirKinci degiLim Ama unutmamSefkat gösteririm ama sımartmamDaLga geçerim ama kırmamCiddiye aLırım ama kapıLmamHuzur veririm Ama Söz vermemSahip olurum Ama AiT Olmam

Ben İsterSem AteŞi KüL DikeNi GüL GeCeyi Gün £deRimBen İsteRSem, BaŞı BeDendeN KaLßi YeRindeN AgaCı KöküNden SökeRim Ben İsterSem, MeSkeni ALem ALemi KraL KraLı SoytaRı £deRim Ben İsterSem, Zamanı ALır GüneŞi BatıRıR KıyaMeti KoPaRıR GideRim

||Mézâr|| øLâcak ßana ßu Dört Duwar,||YøkLuğun|| Kadar Gér¢ék ßu ||éCéL|| , YøkLuğun kadar Gér¢ék i¢imdé ||aCı|| , azâr azâr ||öLüyørum|| ßiLmiyørSun |

aLI$ma ßana ne yapaCaqim ßeLLi oLmaZ ßnm ßuqun varIm, yaRIn ßiRden yOk oLurum dOkunma ßana! kapanmami$ yaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn a¢maSevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutu$tururum iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursunEnqeLLerLe doLuyum ¢ôZmeye CaLI$ma SakIn ßoqulurSun!!!

'ßir gûn dû$`Lerde kayßøLur, senin gißi ø zaman caresiz hissederim kendimi ßir zaman Her tarafimda Døst, karde$ $imdi yøk, tEk ßir arkada$! Kime Isyan edeyim? dert, KederLe ÔLeyim yaLnizLigin kôkûnû kôkûnû kôr edeyim

ánLát ! yüréğímé DámLát Gözyáşíní áLmá áhímí , ánlá pármák úcúmDá ácí ! ßú káçíncí súskúnLúğúm , TébéssümLér yáLáncí , Kánáttíğín yétér ártíK áçmá yárámí

Laf Olsun Diye Konuşanlardan
Biliyorum Diye Atanlardan
Güzelim,Yakışıklıyım Diyen Kasıntılardan
Her Zaman Fazlasını İsteyip Memnun Olmayanlardan
Şekil Yapıcam Diye Markayı Özellikle Gösterenlerden
Sağlam İçerim Deyipte 2 Dublede Sızanlardan
Cadde de Öküz Gibi Dolaşanlardan
Kendini Bulunmaz Hint Kumaşı Sananlardan
Adrenalini Seviyorum Deyip Bunun Sadece Kelime Anlamını Bilenlerden
Piyasa Yapıcam Diye Soytarı Olanlardan
Marka Giyicem Diye Cebindeki Tüm Parayı Harcayıp Sonrada Avare Avare Dolaşanlardan

ßıktımmmmmm

ßunLar aLınTı ama ßi Söz ßuLdum , çok güZeL Ve anLamLı ßu SöZü Sizede söYlemek iSteriM

"kısa mesajda bile 160 tane karakter war, sende bir tane bile yoq"
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Re: deliKAnlı niCK ler Ve lAFlar

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:33

beyendiğinize sevindim
bunlardan bazılarını bende kullanıyorum arkadaşlar hep soruo nerden buluon böle nickleri diye
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir
Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur
*Gidene kal demeyeceksingidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizleredönmeyene dön demek acizlere yakışır
*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemişSizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demişAdamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM
*DUNYADA UC SEYI SEVDIM SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI
SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim

вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вöуℓє αğℓαякєη нυzυяℓυмυѕυη؟؟

(¯`•_ﻯ€йЇ• ﻛể√!ỳ٥Řﺚщ _ •´¯)

ﻛêήﻛîz Bêή ήêƒêﻛ a£àщáщ

віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі

§êñĐęñ ƒǻŽĻǻ ßĪŗşêŷ Ĩ§ŦèмīŶơřưм ƯžǻķŤǻŅ Ưžǻģǻ ßĩŖ ĢůĻ§ěń ŶęŤęŘ

รєภเ ђєг özlє๔เğเ๓๔є ﻮöкtєภ ๒เгאıl๔ız ๔üşรєא๔เ๔üภאค кคгคภlığค ๒๏ğยlยг๔ย!!

∂üηуα∂α вιяιηι ¢σк ƒαzℓα ѕєνє¢єкѕєм σ вєηιм öℓє¢єgιм кιşι σℓα¢αк

>>>ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη¢αηıм ∂є∂ιgιмвєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя!!!<<< <

BiR Hİç OlUp İmPaRaToR OlMaKTaNsA,OnuRlU Bir HiÇ OlMaYı TeRcİh EdeRiM

Bir güzel söz istersin!! “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok

Bu Günler Kötü Olsa Bile Yarınlar Hep Güzel Olur Derler Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi

Hayatın en acımasız şartlarında bile yüzümüzden bedava tebessümü ek*** etmedik biz insanları insan olduğu için sevdık

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım!

Dağların bile sesi çıkmaz,bakma suskun durduğuma!

Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar benim içimin sızladığını yüreğimin yandığını bilmiyor

' Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim '

Yalan ne kadar hızlı olursa olsun gerçek onu yakalayıp mutlaka geçer

ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη ~

ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüкуαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσккєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!(No Commet!)

•ßєи уσℓυмυ ѕєçтιм уα ѕєи уα öℓüм •

ѕєиι ѕєν∂ιğιм кα∂αя нιç кιмѕєуι ѕєνмιуσяυм

ѕση вι кєѕ уιηє σηα gι∂ι¢єм ѕση вι кєz ∂υ∂αğıηı öρü¢єм нαуαтıм νυя кαℓвιм

Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή

∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм!
ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє αşк мı ؟ єη güzєℓιηє ιçмєк мι ؟ αѕℓα кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя!

๓єтαllicα вι gяυq αуภเ zα๓αn∂α вi тαяzdıя!

нαуαтı öℓє вιя уαşαкι нαуαт ѕєηι кıѕкαηѕıη öℓє вιя ѕєωкι öℓüм ѕαηα α¢ıѕıη

αяα∂ιğιη_şєуιη_∂єğєяι_αяαякєη_νєя∂ιğιη_∂єğєя_к α∂α∂ ιя

gι∂є¢єgιη уєяℓєяєєє αℓ вєηι∂є göтüя ѕєηѕιz нαуαт вєηιм ιçιη вιя öмüя

вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм

gυη gє¢єя нєя ѕєу вıтєя αмα ѕєη вıтмєѕѕıη

Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, azraili beklemezdim!

*Hep kalamlara gidenleri kattım ! Bir gün yerine geçemediler O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler!

*aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede yıldızlara bak Görebildiğin o binlerce yıldızlardan her biri sana gönderilmiş öpücüklerimdir!

*Şimdi daha iyi anlıyorum nefes değilmiş yaşamak Ateşlerde yanmak gibi birşey seni severken sensiz olmak

*Hepsi gidici sen kalıcı, hepsi anlık sen ömür boyu, hepsi çocukca sen gerçekçe, hepsi öylesine sen ölesiye!

*Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki uyumadan hep seni düşünmek Öyle zor ki gözlerine bakıpta "seni seviyorum" diyememek

*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

*Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sewgiye ne kadar ihtiyacı warsa o kadar muhtacım sana

*Yalan bakışların, sahte gülüşlerin, tuzak bakışların arasında buldum seni Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte değilsin!

*Unutmaki fırtınalar martıların denizi sevmesini engelleyemez Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olamayacağı gibi
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba

*Almış eline bir çiçel, "sevecek-sevmeyecek", uln eşek çiçek nerden bilecek

*Dün seni çok bekledik gelseydin toplu resim çektirecektik Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık

*Son gülen sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun

*Yazılıdan sıfır aldım ama önemli olan katılmaktı

*Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı

*Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gerçek değildir

*Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi

*Ali babanın bir ÇİFTliği var Veli babanın bir TEKliği

*Büyüklük gecmişte gizlidirbüyük takım mazisinden bellidir

*Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum

*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi

*İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur

*Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir