Nick arayanlara...

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Nick arayanlara...

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:25

krallar yokken efedir çakallar verilen aranın bi sonu var kral mekana gelince köpekler ayağa kalkar

ben yokum ve yanlızlığa tokum gözlerim kapanırken hisset ruruhum yolunda yolcuyum

вєη ѕαηα нαℓα αşığıмιşтє тαм вυя∂α кαяşıη∂αуıмуα şм∂ι тυт єℓιм∂єηуα∂α вιя∂αнα ѕöz єтмє özℓємєктєη

ѕєηι уιηє ѕєνємєм вυηα ∂αуαηαмαм ѕαηα кöℓє σℓѕαм уιηє уαяαηαмαм вιяαz υzαк σℓαℓıм вєℓкι∂є уαяαя göя вαк σ zмη км кιмι αяαя

ραтαкℓα яυнυмυη кαяαмѕαя çσ¢υкℓαяıηıαℓ єℓℓєяιη∂єη şєкєяℓι єℓмαℓαяıηı

нαуαтı ∂ιğєяℓєяιη∂єη кσρуα çєкєяєк уαşαмαк вυ∂αℓα¢α

ƒυηкуι ѕαтαякη υтαηмıуσ|¢єzαуı göяѕє ∂ιzℓєяι тιтяєя|αувєηι göяѕє αℓтıηα уρя|ѕαgσραуα ∂ιккαт αηηєη ѕєηι ∂σя∂υηα ριşмαη σℓмѕη

Kalemimle satırlara bulanan bir şairim Bu yolda ben sonsuz sakinim Nerdeyim sessizce bende Yürüyorum aklım eserde Suskunum bugün yine bende Dertleri çek birak!

''YAPTIĞIN YANINA KALMAYA¢AK ßİR KIYAMETTİR KøPA¢AK KULAĞINI AÇ İYİ DİNLE ZALİM SENİNLE ßİR HESAßIM VAR İNTİKAMIM ÇøK A¢I øLA¢AK''

ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada

öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 290 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN!

**кαηıмα gιяιρ уüяєğιм σℓℓмυşѕυηтєηιмє gιяιρ кσкυм σℓмυşѕυηвυηυ ηαѕıℓ уαρтığıηı вιℓмισяυм αмα вє∂єηιмє gιяιρ ¢αηıм σℓмυşѕυη!

YOK Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemdeSen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile!

N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa

Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer!

๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!!

ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя
Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM

Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez !Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez

SiVaSLıNıN GüNLü BiR BaŞKa SiVaSLı DoYMaZ AşKa HeLe BiRDe SeVDiGi VaRSa SiVaSLı ÖLMeZ ASLa !!!

EsRaRı ÇeKMiŞ GöZLeRi KaNLı YüRüYoR SiVaSTa BiR DeLiKaNLı BoYNuNDa SiYaH BeYaZ ATKı BeLiNDe *****ı HaYaTa KüSMüŞ AmA DoSTLaRıNa SeVDaLı BaKıŞLaRı MaHSuM AmA BeLaLı ÇüNKü O BiR SiVaSLı !!!

Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ

SİTEM ETMA ALLAHA GÜNAHKAR OLURSUN,GÖNÜL VERME KULUNA İSYANKAR OLURSUN

usturama jilet takarım vücuduma derin façalar atarım alemim kralı olsan ne yazar senide mermi manyağı yaparım

SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLi,BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi

Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır

Dikmen merkez akıllı olsun herkes Çatılır kaşlar kesilir başlar en büyük aşklar(semtin ismi) başlarr

Gururn başladığı yerde Sevgi son bulur

aşk fransada trajedi , İngilterede Komedi , Almanyada Dram , TÜRKİYEDE HARAM

Çekeriz emaneti bozarız adaleti Mahallemizden geçilmez elimizden su içilmez biz (semtin ismi) bize RACON kesilmez

Dumansız cigaranın , patlamayan hapın , Köpüksüz biranın , Mermisiz *****ın , Manitasız hayatın taa amk

Sevgiler sahte , insanlar kahpe , hayatınız plan , Alayınız yalan !!!

Alayına İsyan Kralına Tek Kurşun !!!

Alem oyuncu olmuş sokaklar Sahne Sevdiğim Bi kız vardı O da Olmuş Kahpe!!!

Kız diye özen göstereninGüzel diye kaşar sevenin Para olsa için dostunu satanın Kral Olsa tahtını mafya olsa mekanını ******* !!!

Sevgime ihanet eden sevgiliyi Kurşuna Dizerken Titrerse Ellerim O titreyen Ellerimi Kesmezsem Şerefsizim !!!

Biz belimize *****ı Silahla vurulmak İçin KoyDuKK !!!

ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni kral biliyr kızdımmı dünyayı yıkar biliyor, ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni 1 kız için bu kadar düşeceğimi bilmiyorlar

barda iki bardak tekilaya kulakta bir küpeye satılıp unutulmuşluğu var bu yüreğin!!!

buda benden delisormuş deliye sen hiç aşık oldunmu diye deli gülmüş deliye ben neden delirdimki diye

çek *****ını daya sırtıma titrersem namerdim sen vurdun da ben ölmedim mi

yam sustururuz ya kan kustururuz ezanla başlar selayla biteranlayana değil alayına gider

dedımya guzelım ıste ben buyum oz ve oz garaj altı cocuyum rakı sarp ıcerım dısko dans bılmem mını etekler gıydırıp mersederslerde gezdıremem elerıne oje gozlerıne surme cektıremem dedımya guzelım ıste ben buyum bır daha benı ararsan ılk adresımdelı kanlılar caddesı cebı delıkler kıratanesı eyer orda yoksam ıkınce adresım belı bursa e tıpı kapalı ceza cevı

Ya sıksınlar alnımın Şahına,Ya da Ben SIKARIM adının Yazdıgı ALıNaaa

Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE EmAnEt BeLdE SeVdA YüReKtE OLmALıTeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YüReKtE YaŞaMaYı,BiLmİyOsAnn TaŞıMa O YüReGiiii

Sadece kim olduğun için deil,seninle beraberken kim olduğumu anladığım için

SeNi SeViYoRuM

Sadece kendine yaptıkların için değil,bana yaptıkların için,saklı kalmış beni ortaya çıkardığın için,elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman,üzüntülerimi alıp,pnların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o güzellikleri,o sıcaklığı,o ışığı koymayı başardığın için

Senİ SeVİYQRUM; Hayatımı bir tapınağa çevirdiğin ve hergünü bir şarkı haline getirdiğin için

SeNi SeVİYQRUM; Çünkü sen kimsenin başaramadığı şeyi,kendimi iyi hissetmemi, ve hiç bir zaman olmadığı kadar MuTLu olmamı sağlıyorsun

ÜSTéLİK SéN ßUNLARI KQNU$MAYLA,DQKUNMAYLA VéYA İ$ARéTLé DéĞİL, SADéCé KéNDİN QLMAKLA YAPIYQRSUN

ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim
ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim!
ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum!
Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum
iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!
GideLim Diyin! --> GeLiyorum!
Dalga geÇeLim --> ßayıLıyorum !
Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum
çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!
ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!!
>>km ne derse desin ben böleimm degisemiyorum<<

TuTamicaM SözLer VerMem ßaSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm ßaZı ŞyLri AsLa AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT ÜsTeLeMem

KaRaNLıK BeNi HaPگEdİyOr HePگİ GeRçEğİ GöRmEm İÇiN AMA GeRçEk OlAn TeK şEy ›ÕŁũм› Ve O BeNi ÇaĞıRıYor

вιℓмєz∂ιм вιя ∂αнα вιя ∂αнα ѕєωє¢єğιмι уιηє öğяєттιη вαηα ѕєωмєуι уєηι∂єη ∂σğ∂υм ѕη∂є öğяєη∂ιм уüяüмєуι ηє σℓυя вιяαкмα єℓℓєяιмı

●●●ѕσηвαнαя∂α ∂öкüℓєη уαρяαqтıм ιℓк вαнαя∂α gєяι gєℓ∂ιм вєη!! αıℓємє ∂σѕтυмα ѕℓмℓαя σℓѕυη уααмυя ѕσηяαѕı güηєşιм вєηηηηηη!!!●●●

biss yüzsüs p**Lér qibi hér qüséLé asıKK oLmayıss ama oLdukmuda asLa unutmayıss

GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir

bi baktım uzaklardayım_duygusal tuzaklardayım_her sokak bit yol ayrımı_anlatamam ki ben kaygımı

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Re: Nick arayanlara...

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:25

Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,
Bilki o seni benden daha çok seviyor

Eğer birgün bulusacağımız yere gelemezsem
Dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır
Çünkü beni senden ayıracak olan tek kuvvet,
Ölüm beni yakalamış demektir

Kendimi kör düşündüm, kötü oldum,
Sağır olsaydım ne yapardım bilmem,
Birde dilsiz hissettim , kalbim sızladı,
Sensiz olsam ne yapardım dedim ve düşünürken öldüm!!

Sen benim hayatimda oldugun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir…
Çünkü sen benim için daima teksin!

Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erisilmezsin
Ama bir farkin var; onlar bin tane sen bir tanesin

Önceleri hasreti hiç tatmadim, yarimden hiç ayri kalmadim, biter diye takvimlere baktim Zor geldi ayrilik alisamadim

Bir daha dünyaya gelsem
Yine seni severdim
Beni üzesin diye
Beni deli divane edesin diye

Beni çagirdigini bir defa duyabilsem
Avuçlarimda ates, yorgun gözlerimde nem
Aşarak denizleri bir gün kapina gelsem
Basimi duvarlara vurup ölsem diyorum

Her sey sagir içimde, ne siir ne musiki
Dünyadan bezginligim dünyalar kadar eski
Öylesine çözülmüs, öyle dagilmisim ki
Bu ne bitmez ayrilik bu ne özlem diyorum

Istemem sevgili yüzüme gülme
Eger ki sonunda aglatacaksan
Istemem sevgilim ümitler verme
Sonunda dünyamı karartacaksan

Yatagini gül yapraklariyla, rüyalarini papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem!

Askim yatagin, sevgim yorganin, yüregim yastigin olsun iyi uyu birtanem

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime degse samanyolundan bir yildiz düser

Seni unutmak zor, anlatmaksa imkansız,
Sen unutuldukca hatırlanan,
Anlattıkca bitmeyensin meleğim

Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi tutuyorum aklımda
İçimi seninle ısıtıyorum bir yaşamak düşünsem "sus" deyip adınla başlıyorum

Ağlasam çizgi çizgi,
Gözyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem,
Zamansız, dünsüz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor hüzünlerim,
Seni seviyorum

İki yıldız gibi parlayan gözlerine bakıp da, senin ruhunu tüm içtenliğiyle görebilenler anlar ki sen bir ömre bedelsin !!

Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan;
Saçlarını okşayan her tanede
BENİ HATIRLA !

Senin için ağlarken gözümden düşen yaşlar denize dökülseydi eğer,
Karaya vuran dalgalar "seni seviyorum" yazardı

Hep bir yıldız olmanı bekledim
Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye,
Sonra vazgeçtim,
Yıldız olursan ben ulaşamam diye

Bu gece pencereni açık bırak,
Bir kuş uçurdum, biraz yorgun biraz ıslak,
Başucuna bir tutam sevgi bırakacak

Haritaya bakıyorum izin yok,
Kitaplara bakıyorum yüzün yok,
Sözlüklere bakıyorum ismin yok,
Birde dönüp kendime bakıyorum,
Senin benden başka adresin yok

Bugünü yaşıyorsam eğer,
Gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir

Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi,
Yağmurları yağdırdım gözyaşlarımla,
Küçücük melekler gönderdim,
Seni öpmeye gelmediler mi?

Birgün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip,
Ölüme sessiz sedasız gitmek istersen,
Yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın,
Sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim

Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek,
Gündüzleri yıldızları görebilmek marifet,
Aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı,
Ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın,
İnanki bir tanem hergün yağmur yağardı

Elimde denizde buldugum bir midye var,
Denizden o kadar uzak ki tıpkı seninle benim gibi
Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir