GŌzüмü kıRpı0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLıqa•CiLvé yaPı0ruм écєLé! kuŷRuk saLLıorum âżŖâiĿ'є
FคzLค ЯคhคтıZ! ЯคhคтSız єdєЯмί? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί! ¿
SeN BnM FaRkImI FaRk eDeMeDiN !! AmA ArTıK FaRkEtSeNdE fark etMeZ !! ÇüNkÜ BnM FaRkImI FaRkEdEnLeR SeNdEn çOk fArKLI !!
İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR DiyeSonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE
ÖzLeMeYi sAyEnDe çOk iYi bILSeM De aRtIk çOk gEç nE BeN DöN DiYeBiLiRiM SaNa nE De sEn dÖnEbILIrSiN GeRiYe
AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSinAldırma ArdınDan ağLyaN BenimKomik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!
EğEr bIr gÜn gRuRuNu yEnIp,bAnA GeRi dÖnMeK IsTeRsEn sAkIn dÖnMe,çÜnKü sEnIn gRuRuNuN BiTtIğI YeRdE BeNiM GrUrUm bAşLaR
A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK
Ayıq oL PaNiq YaPmA RahAt oL ßaq daLgana $u 3 GünLüq DünYa Ne SanA KaLıR Ne ßana !!!
bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ
Niye agliyorsun dediler, sevdim dedim Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim Elin coçuğu için degermi dediler, megerse degmezmis
SeVgİ AnLaSmAk DiiLdİr, NeDeNsİz De SeViLiR
DüNyAnı BeN YıqtıMsA, KaLbİnİ BeN KıRdImSa, VuR BeNi ELiNdEqİ SoN KuRşUnLa
HaYaT BiR SıNaVsA AdıMı YaZaR ÇıKaRıM!!!
Sevmekmi? Çok Sevdm!! Ya Gülmek? Çoktn Unuttm!! YaşAmakmı? ßşVr!! AşK Ne mi? ßüyk ßir Yaln!! MutsuzLkmu? IşTe O ßnm Dünyam!!
K Á L ß ! η K Á D Á я K 0 η U $
KıR KalbiMi GönlüN oLsuN aL HeR ŞeYi GözüN DoysuN ŞimDi ßaşKa KollardayıM ßu Da SaNa KapaK oLsuN!
SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!!
ҳ ßni ßiLen ßiLir ßiLmeyenin ßiLmEk gibİ ßi αуяı¢αℓığı уσкTu®!ҳ
YokLuğunA DaYandM SnsiZde SabaH OLdu SnsizDe MeVsimleR DeğiŞti Ama DudakLarıMLa GülseMde GözlermLe GüLmeYi UnUttum SayenDe
[-Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм-] Eğer içiyorsam sigarayı , eğer gözlerim eskisi gibi değilse, yürüyüşüm değişmişseKİME NE
ѕυѕмα çσк ѕσяυ ѕσямα,α∂αмı вυηαℓтмα,нєѕαρѕız уєяє ѕσяυη уαяαтмα,∂ιηℓє αηℓα νє уαяgıℓαмα!!!
уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!!
ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
߀n $€vdim p€ki $€n n€ yaptın acı ç€ktirm€kt€n ba$ka????
HeR Söze VeReceK CEvABım VaR…Ama bi Söze BaKaRım Söz mü die BirDe SöyleyeNe BakaRım Adam mı die!!!
Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!!
No OquL No dıR dıR Yés MaqaRaaa Yés Gır Gır=)
SusuN ! / KonusmayıN / / Don'T SpeaK / DIDIDI yapmayın be ! yeter !
KaybeTmK wArdr, wAzgcmeK asLa öZür wArdr, yaLwArmaK asLa SewmK wArdr, ihAnet asLa
haber etmişsin bana unuttum die,aL ßenden sana iki keLime Coookta TııIIIıııNn!|
aRtKk dewiR Déişti éé tabii bnDé Déiştim kısa kéSs aRtıKk bitti sénin moDn c0oKktan qécTi
FaLaNnFiLaNnaRtkk HheRseyy aNtii yaLnN
\"нєяѕєу∂є вỉяαζ ѕєи vαяѕỉи\"
söyLe; bu aşktan ne kaLdı ki geriye? yaptığının ne kadarı sığıyor sevgiye?
●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢üηкü ѕσηυ ωαя вιℓισяυм●●●
OyUnCaKLaRı ßıRaKıP YüRéKLéRLé OyNaYaLı OyUnLaRıN Adı AŞK KaLdı!!!
ßitmez Dédiğim Hér $éy ßitti, Gitméz Dédiğim Hérkésin Gittiği Gibi
SiLdim anıLarımdan seni Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz!
[[è ßho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR ç]] <3
Senin icin öLür[d]üm
MutLuLuk ıııı[]ıııııııııııııııııııı || HasreT ıııııııııııııııı[]ıııı || aCı ııııııııııııııııııııı[]
|* ●๋: ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺq ǿĻđųм ๑ॐ ●๋: *|
fArKImIS iÇiN yaŞAr tarSIMıs iÇiN öLüRÜss
SeNi SeViYoRuM dİyEn DiLLeRe DiiL sEnİn İçİn AğLaYaN gÖzLeRe İnAn
hEr AyRıLıĞıN iÇiNdE AŞK vArDıR hEr aŞkIn İçİnDe AYRILIK vArDıR
Herşeyi Öğrendiğin Kadar Bilirsin Bunu da Öğren Sevdiğin Kadar Sevilirsin
* UmarıM ßeeNirsiniz *
FarqLı NicqLerr..
FarqLı NicqLerr..
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir