'BERNA GELSİN BENİ İZLESİN'

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen moments » 07 Eki 2008, 14:57

berna-gelsin-beni-izlesin_o.jpg
BERNA
berna-gelsin-beni-izlesin_o.jpg (45.61 KiB) 1273 kere görüntülendi

Üstsüz Olarak Birçok Bar ve Diskoda Dj'lik Yapan Hande Kaya, Gelen Tepkilerden Dolayı Sahneye Artık İlginç Kostüm ve Kıyafetlerle Çıkacağını Söyledi.

ÜSTSÜZ OLARAK BİRÇOK BAR VE DİSKODA DJ'LİK YAPAN HANDE KAYA, GELEN TEPKİLERDEN DOLAYI SAHNEYE ARTIK İLGİNÇ KOSTÜM VE KIYAFETLERLE ÇIKACAĞINI SÖYLEDİ.
Türkiye'de muhafazakar bir kesim bulunduğunu belirten DJ Hande Kaya, Bursa'da bayramın son gününde sahneye kick boks kıyafetiyle çıktı. Bir gün önceki programına da rahibe kıyafetiyle çıktığını belirten ünlü DJ, bundan böyle müziğiyle ön planda olmak istediğini söyledi. DJ'lik yaptığı gecede basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Kaya, 200 metre ileride bir diskoda DJ'lik yapan meslektaşı Berna Öztürk'ün kendisini izlemeye gelmesini tavsiye etti.

Giydiği kıyafetin bir gözdağı olup olmadığının sorulması üzerine ise Kaya, 'Kendine güveneni buraya bekliyorum' demekle yetindi.

Her programına farklı kostümlerle, hatta çarşafla çıkacağını söyleyen Kaya, 'Artık farklı olmak bir ayrıcalık Türkiye'de. Fazla bayan DJ olmadığı için Berna'nın beni rakip olarak görmesi lazım. Kendisi Tarkan'ın ekmeğini yedi. Bu iş Orhan Gencebay'ın şarkılarını çalmayla olmuyor. Mekanı doldurabilmek önemli. İnsanların eğlenmesi, bunun yanında senin de eğlenebilmen önemli' diye konuştu.

Mankenler arasında DJ'lik yapan Nilay Dorsa'ya da gönderme yapan Kaya, 'Nilay Dorsa da şov bazında yapıyor ama ne kadar değer görüyor bilmiyorum' dedi.

Romanya, Ukrayna ve Mısır gibi değişik ülkelerde DJ'lik yaptığını ifade eden genç DJ, yeni albümünün 1-2 ay içinde çıkacağını müjdeledi. Ardından diskonun güvenlik görevlilerinin eşliğinde bir kick boksçu gibi sahneye çıkan Kaya, birbirinden hareketli müzikleri ile dinleyenlere farklı bir gece yaşattı.[/b]
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir