Hülya Avsar İlk erkeği ve ilk kocası Mehmet Tecirli oldu

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Hülya Avsar İlk erkeği ve ilk kocası Mehmet Tecirli oldu

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 18:26

hulya_avsar_koltukta.jpg
hulya_avsar_koltukta.jpg (3.37 KiB) 7367 kere görüntülendi
Hülya Avşar Ankara Cumhuriyet Lisesi'ni bitirdikten sonra 1982 yılında Mehmet Tecirli ile evlendi. Antakya'nın zengin ailelerinden biri olan Mehmet Tecirli, Ankara'da mühendislik eğitimi alıyordu. Hülya Avşar, Antakya'nın pamuk tücccarlarından birinin oğlu olan Mehmet Tecirli ile bir yıldan daha az evli kaldı ve ayrıldı. Üstelik ayrılık kararını verdiği zaman hamileydi. O günleri "16 yaşında, çocuk doğurması gereken bir ev kadını olmuştum. Mehmet'in çok şeker bir ailesi vardı ama, evliliğimin ilk beş altı ayı hamile kalamadım diye kısır olduğumu düşünmeye başlamışlardı. Kendimi damızlık gibi gördüm. Hamile kaldım, hiç bir şey değişmedi. Şımartılmadım, üstüme düşülmedi. Eşim o sıralar üniversitede okuyordu ve vermesi gereken imtihanları ardı. Annemler güneyde, biz ise Ankara'da oturuyorduk. Güneye bıraktı beni. O arkadaşlarıyla imtihanlarına çalışacaktı. Onun için hamile bir kadın çok önemli değildi. Beni almaya geldiği gün gidemeyeceğimi söyledim. O saatten sonra aramızdaki bütün ipler koptu." diye anlatıyor.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir