BU DAVA ÇOK KONUŞULACAK!

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

BU DAVA ÇOK KONUŞULACAK!

Mesaj gönderen moments » 07 Eki 2008, 15:42

Bülent_Ersoy.jpg
Bülent Ersoy
Bülent_Ersoy.jpg (38.55 KiB) 2355 kere görüntülendi
BU DAVA ÇOK KONUŞULACAK!

Bülent Ersoy ve Yılmaz Morgül Mahkemelik. Morgül İsyan Etti; 100 Bin YTL'lik Tazminat Davası Açıp, 'Donuna Kadar Alacağım' Diyen Bülent Ersoy'a, Yılmaz Morgül'den Cevap Geldi: O Kadar Kolay Değil!..

Bülent Ersoy VE YILMAZ MORGÜL MAHKEMELİK. MORGÜL İSYAN ETTİ; 100 BİN YTL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇIP, 'DONUNA KADAR ALACAĞIM' DİYEN Bülent Ersoy'A, YILMAZ MORGÜL'DEN CEVAP GELDİ: O KADAR KOLAY DEĞİL!..
Yılmaz Morgül ile Bülent Ersoy arasındaki kavga bir röportajla başladı! Morgül, röportajda Ersoy için 'Onun adını lügatımdan sildim. O gitsin, sabah namazlarında mezarlıklarda gezmeye devam etsin. Herhalde dua etmek için dolaşmıyor' deyince kıyamet koptu.

Diva, Morgül hakkında 100 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Bülent Ersoy'un hakkında 'Onun donuna kadar her şeyini alacağım' dediğini duyan Yılmaz Morgül ise isyan etti:

'Aile terbiyem, annemden gördüğüm görgü kuralları Bülent Hanım'a cevap vermeye yetmiyor. Benim hakkımda her yerde bu cümleyi kuruyormuş. Onu vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Annem Bülent Hanım'ın kurduğu bu cümleler yüzünden çok üzülüyor. Asla onunla muhatap olmamı istemiyor. Yılmaz Morgül'ün altından donunu almak o kadar kolay değil.'[/b]
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir