'EKMEĞİMLE OYNUYORLAR'

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

'EKMEĞİMLE OYNUYORLAR'

Mesaj gönderen moments » 07 Eki 2008, 14:12

ekmegimle-oynuyorlar_o.jpg
Gülse Birsel
ekmegimle-oynuyorlar_o.jpg (39.28 KiB) 1099 kere görüntülendi
'EKMEĞİMLE OYNUYORLAR'

Gülse Birsel'e "Dişi" Dediği İçin Oynayacağı Diziden de Olan Vural Çelik: "O An Öyle Bir Laf Söyledim. Bir Lafım Üzerine Ekmeğimle Oynuyorlar"

GÜLSE BİRSEL'E "DİŞİ" DEDİĞİ İÇİN OYNAYACAĞI DİZİDEN DE OLAN VURAL ÇELİK: "O AN ÖYLE BİR LAF SÖYLEDİM. BİR LAFIM ÜZERİNE EKMEĞİMLE OYNUYORLAR"
"Avrupa Yakası'ndan o dişi yüzünden ayrıldım. Ona teşekkür etmiyorum" sözleriyle Gülse Birsel'e gönderme yapan dizinin Kubilay'ı Vural Çelik, yaşadıklarına isyan etti.

Avrupa Yakası'nı çeken Plato Film tarafından "dişi" sözünü kullandığı için yeni çekilecek olan sit-com'dan çıkarıldığını öğrenen Çelik, konuştu: "Dişi bir hakaret değil. Kadın anlamına geliyor. O anlık öyle ifade ettim. Benim gibi sevilen, sansasyonu olmayan bir insana bunu niye yapıyorlar? Artık herkese teşekkür edeceğim. Bana adaletsizce davranılıyor. Bir lafın üzerine bu kadar şey söylenmez. Bir çobana 100 kişi saldırmaz. Başka yapımcılara da benimle ilgili referans vermeyeceklermiş. İnsanın rızkını ancak Allah verir. Ben varoşlardan geldim. Gerekirse ayağıma kara lastik giyip Taksim de simit de, limon da satarım."
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir