Hülya Avşar, boşandıktan hemen sonra 1983 yılında Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği "Kainat Güzellik Yarışması"na katıldı ve birinci seçildi. Hülya'nın sevinci ve kraliçeliği kısa sürdü, çünkü evlenip ayrıldığı öğrenilince tacı elinden alındı. O günleri Hülya Avşar, bir röportajında şöyle anlatıyor:
"Yarışmaya son anda, zorla katılmıştım. Form falan doldurmadım bile. Benim adıma birileri doldurdu. Kamp süresince arkadaşlarımın hepsi evlenmiş ve ayrılmış olduğumu biliyordu. Konuşmuştum çünkü, bilinçsizce. Yarışmaya çıkacağım gün herkesin bundan haberi vardı, fakat bir sansasyon olmasın diye kimse bunu gündeme getirmiyordu. Kraliçe seçildiğim zaman kimse ağzını açıp bu kız evlenmiş boşanmış demedi. Ertesi gün benim çocukluğumu da bilen bir gazeteci bunu gazetesinde yazdı. Çok ağlamıştım o zamanlar, çok üzülmüştüm. Ama bugün böyle düşünmüyorum. Belki o gün tacım elimden alınmasaydı, ben bugünkü Hülya Avşar olamayacaktım."
Hülya Avsar Boşanmayla gelen şöhret
Hülya Avsar Boşanmayla gelen şöhret
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir