Zeytinyağlı ßarßunya

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
Mesajlar: 3062
Kayıt: 15 Ağu 2008, 01:43
Konum: Pasifik Okyanusu'nda :)
İletişim:

Zeytinyağlı ßarßunya

Mesaj gönderen Eceeee » 26 Eyl 2008, 14:32

Resim

Malzemeler
Tarif Defterime ekle
Tarifle İlgili Yorum Yap
Yazıcıya Gönder
Mutfak
Zorluk 2
Süre 75 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

1.5 Kilo taze barbunya
1 Su bardağı zeytinyağı
4 Adet dolmalık biber
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Çay kaşığı şeker
Tuz

Hazırlanışı
Kabukları ayıklanmış barbunyayı haşlayıp, suyunu süzün.
Zeytinyağını tencereye alın.
İnce ince doğranmış soğanı yağda hafifçe öldürün.
Küçük doğranmış domates ve dolmalık biberi ilave edip, biraz daha kavurun.
Tuz, şeker ve barbunyaları ilave edin.
3 Su bardağı suyu da ekledikten sonra 1 saat pişirmeye bırakın.
Soğuduktan sonra servis yapın.
" düş uçacak bahara doğru "

Cevapla

“Türk Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir