Sevgi Sözleri

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Re: Sevgi Sözleri

Mesaj gönderen moments » 19 Eyl 2008, 15:14

Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense

Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm

Bir aşkı paylaşmak için çok geç,bir paylaşıma aşık olmak içinse erkenBir sevda yerimden vurdu zamanŞimdi sana söylenecek tek bir cümle;bende sana yetecek kadar ben kalmadı

Birlikte olabileceğin değil,onsuz yaşayamayacağın biriyle ol! Geldiğinde boşluk dolduranlardan değil,gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun!!!

Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın

OLSEN BILE BENDEN KURTULAMAZSIN KEFEN OLUR BEDENINI SARARIMYAGMUR OLUR UZERINE YAGARIMCICEK OLUR MEZARINDA ACARIM OLSEN BILE BENDEN KURTULAMAZSIN

cama vuran her damlada bir tek sen varsin ne istiyorum biliyormusun her gün yagmur yagsin
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen moments » 19 Eyl 2008, 15:15

Eğer seni sevmekle ömür uzasaydı;ben ölümsüz olurdum

Sevdiğinin gözyaşları sahile vurduğu zaman sahilin atacağı imza seni seviyorum olacak bitanem

Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi

HAYAT BIR TIYATRO DEDILER HERKESE BIR ROL VERDILER EN ZORUNU BANA VERDILERONCE SEV SONRA UNUT DEDILER

ASK BIR MUZ KABUGUDUR TEK FARKI BASTIGINDA AYAGININ DEGIL HAYATININ KAYMASIDIR
güllerin bahÇesinde geÇsede ömrüm senin üstüne gül koklamam be gülüm gülü koklamak olsada ölüm senin iÇin ölmeye deger be gülüm
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen Eceeee » 20 Eyl 2008, 17:50

çok güseller :ates;
" düş uçacak bahara doğru "

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir