Gayem zatialinizi taciz etmek değil efkâr-ı umumiyrde muhabbet kurmaktır cevab-ı müspetiniz kalb-i hayalimi tamir-i tayan edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim
tek kaldım dünyada dünyam olurmusun ? deniz kadar sevdim dalgam olurmusun?ateş gibi yandım alevim olurmusun? ilk aşkım değilsi affet son
aşkım olurmusun??
kalbin birini görünce atmıyorsa ve sadece beni görünce atıyorsa benimde kalp atışlarımı dinlemek istersen benim olurmusun
Meleğim desem uçar gidersin, çiçeğim desem solar gidersin, sevgilim desem ne dersin ?
Denizim Değil Dalgam Olurmusun?? Kulum Değil Sevdiğim Olurmusun?? İlk sevdiğim Değilsin Affet Son sevdiğim Olurmusun??
hep derdin ya sen insan tek kalamaz diye bende tek yapamıyorum ve sana diyorumki;şu dağa şu tepeye çıkar mısın benimle??
Bu akşam sensizliği anılara sardım içtim kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiç kimseyi senin kadar sevmemişimAh bi dönsen en güzel yerinde biten bu rüya yeniden başlar istersen
Teklif Mesajları
Teklif Mesajları
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir