-bir davetiye verdiler bugün elime,okuda gör dediler seni seveniokudum,agladım,inanamadımsenindi o davetiyebenim ismim yerine başka isim yazılmış altına bekliyoruz diye imza atılımış üstüne bekliyoruz diye kalp kazınmışdayanamam gelirsem ben o düğüne gözyaşlarım benden olsun sana hediye
-dünyada herşey kendisine bir eş arar taşın kalbi yoktur ama unutma onuda yosun sarar
-aloo orası öbür dünyamı azrail senlen mi görüşüyorumben ordaki yerimi iptal ettirmek istiyorum çünkü ben onu cok seviyorum
-Eğer beni sevecek kadar deliysen,eğer beni hak edecek kadar mertsen,eğer yalan söylemeyecek kadar şerefliysen,inan ki bende uğrunda ölecek kadar yürekliyim
-karıncaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye,karınca demişki uzaktaki sevgilimebu ayaklarla sevgiline ulaşman imkansız demişlerkarınca demişki hiç olmazsa yolunda ölürüm
-Tövbe tövbe tövbe olsun,seni sevmek haram olsun,sana verdiğim emekler,al benim sadakam olsun
-zaman yine gece yarısı yine seni düşünüyorum ıslak gözlerim yolda,belki gelirsin diye hani bir şarkımız varya onu söylüyorum seni o kadar cok sevmişimki unutamıyorum
-bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye biraz zaman istedim düşüneyim diye ertesi gün gördüm onu bir başkası ile gidip kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye
-Bir gün bir duvar dibinde boynu bükük ve yıkılmış görürsen beni,dostların kim bu serseri diye sorarsa,tüm gururunla BENİM ESiRİM dersin
-Bizim törelerimizde kaderimiz doğuştan yazılır,yaptıklarımız hayatımızı anlatır,sevdamız yüreğimizde saklıdır,seni unuttum sözü sadece MEZAR taşına yazılır
-SEN BENİ ÖYLE BİR HALE GETİRDİNKİ DOSTLARIM BİLE BANA GÜLDÜ BEN SENİ ÖYLE BİR HALE GETİRECEĞİMKİ DÜŞMANLARIN BİLE SENİN İÇİN AĞLAYACAK
-Nisan yağmuru midyenin ağzına düşünce İNCİ,yılanın ağzına düşünce ZEHİR olurmuşSen neyin yağmurusunki yüreğime düşünce HERŞEYİM oldun
-Bardağı sen doldur zehri ben içerim,hayatı sen yaşa ölüme ben giderim,varsa böyle sevenin o zaman ben VAZGEÇERİM
-Karanlığın efendisi olacağıma aydınlığın kölesi olurumHapiste kral olacağıma sokakta çocuk olurum,başkasına baş tacı olacağıma sana kul olurum,köle olurum
-Düşlere Rest Çektim Hiç Uyumuyorum Herkes Derin Uykudayken Ben Sana Dalıyorum Uyku Tatlıdır Derler, ben Seni Tadıyorum Onlar Uykuya Ben Sana DOYAMIYORUM
-Biraz sevinç,biraz hüzün o hayat işte,sevmeler yalvarmalar o aşk işte,şirin şeker tatlı osen işte ,seni seven biri var o ben işte
-» Sevmekmi? Hiç Tatmadım Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!
-BIR CEMBER CIZILSEMERKEZINDE BEN,KENARINDA SENSEN DONDUKCE BENI,BEN DONDUKCE SENI GORSEMOYLE BIR AN GELSEKI,YARICAP SIFIR OLSA
A maç bir sevda yolunda yürümekse
Ş afak sökene kadar deği
K anımın sondamlasına ve
I zdırapların en acısını çekerek
M ezara kadar
-ßüyümeK fikri yokTu akLımda buNdan 10 yıL önceNerden ßileßilirdim hayat zOrmu$ 10 yıL sonrA!SürekLi ko$ar güLerdim ßen ßundaN 10 yıL önce Ne oLacağı ßiLinmez akar zamAn 10 yıL sonrA
-Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin
-Gönül ister ki çağrılarımıza çağrı atılsın Gönül isterdi ki sevdiğimiz arasın! Her neyse gönül buna da alışırsın
-Keşke sen ben olsanda seni ne kadar sevdiğimi anlasanKeşke ben sen olsamda bu kadar sevilmenin tadına varsam
-Sen Hayata ne verirsen hayat sana senin verdiğini geri verirBen hayat ne verdim bilmiyorum ama hayat bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi
-Şu dünyaya geldim geleli yüzüm birkez olsun gülmedi dün gece rüyamda bir peri yüzünü güldürecek biri var dedi kim diye sorduğumda senin ismini söyledi
-İpek böceği örerde kozayıİçine hapseder kendini bilirmisin?Suçun yok bunda seninYokta bilmezmisin,ipekler hep senin için
-Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri çok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri
Umarım beğenirsiniz (karışık sözler) :)
Umarım beğenirsiniz (karışık sözler) :)
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir