Umarım beğenirsiniz (karışık sözler) :)

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Umarım beğenirsiniz (karışık sözler) :)

Mesaj gönderen moments » 19 Eyl 2008, 00:25

-bir davetiye verdiler bugün elime,okuda gör dediler seni seveniokudum,agladım,inanamadımsenindi o davetiyebenim ismim yerine başka isim yazılmış altına bekliyoruz diye imza atılımış üstüne bekliyoruz diye kalp kazınmışdayanamam gelirsem ben o düğüne gözyaşlarım benden olsun sana hediye

-dünyada herşey kendisine bir eş arar taşın kalbi yoktur ama unutma onuda yosun sarar

-aloo orası öbür dünyamı azrail senlen mi görüşüyorumben ordaki yerimi iptal ettirmek istiyorum çünkü ben onu cok seviyorum

-Eğer beni sevecek kadar deliysen,eğer beni hak edecek kadar mertsen,eğer yalan söylemeyecek kadar şerefliysen,inan ki bende uğrunda ölecek kadar yürekliyim

-karıncaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye,karınca demişki uzaktaki sevgilimebu ayaklarla sevgiline ulaşman imkansız demişlerkarınca demişki hiç olmazsa yolunda ölürüm

-Tövbe tövbe tövbe olsun,seni sevmek haram olsun,sana verdiğim emekler,al benim sadakam olsun

-zaman yine gece yarısı yine seni düşünüyorum ıslak gözlerim yolda,belki gelirsin diye hani bir şarkımız varya onu söylüyorum seni o kadar cok sevmişimki unutamıyorum

-bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye biraz zaman istedim düşüneyim diye ertesi gün gördüm onu bir başkası ile gidip kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye

-Bir gün bir duvar dibinde boynu bükük ve yıkılmış görürsen beni,dostların kim bu serseri diye sorarsa,tüm gururunla BENİM ESiRİM dersin

-Bizim törelerimizde kaderimiz doğuştan yazılır,yaptıklarımız hayatımızı anlatır,sevdamız yüreğimizde saklıdır,seni unuttum sözü sadece MEZAR taşına yazılır

-SEN BENİ ÖYLE BİR HALE GETİRDİNKİ DOSTLARIM BİLE BANA GÜLDÜ BEN SENİ ÖYLE BİR HALE GETİRECEĞİMKİ DÜŞMANLARIN BİLE SENİN İÇİN AĞLAYACAK

-Nisan yağmuru midyenin ağzına düşünce İNCİ,yılanın ağzına düşünce ZEHİR olurmuşSen neyin yağmurusunki yüreğime düşünce HERŞEYİM oldun

-Bardağı sen doldur zehri ben içerim,hayatı sen yaşa ölüme ben giderim,varsa böyle sevenin o zaman ben VAZGEÇERİM

-Karanlığın efendisi olacağıma aydınlığın kölesi olurumHapiste kral olacağıma sokakta çocuk olurum,başkasına baş tacı olacağıma sana kul olurum,köle olurum

-Düşlere Rest Çektim Hiç Uyumuyorum Herkes Derin Uykudayken Ben Sana Dalıyorum Uyku Tatlıdır Derler, ben Seni Tadıyorum Onlar Uykuya Ben Sana DOYAMIYORUM

-Biraz sevinç,biraz hüzün o hayat işte,sevmeler yalvarmalar o aşk işte,şirin şeker tatlı osen işte ,seni seven biri var o ben işte

-» Sevmekmi? Hiç Tatmadım Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

-BIR CEMBER CIZILSEMERKEZINDE BEN,KENARINDA SENSEN DONDUKCE BENI,BEN DONDUKCE SENI GORSEMOYLE BIR AN GELSEKI,YARICAP SIFIR OLSA

A maç bir sevda yolunda yürümekse
Ş afak sökene kadar deği
K anımın sondamlasına ve
I zdırapların en acısını çekerek
M ezara kadar

-ßüyümeK fikri yokTu akLımda buNdan 10 yıL önceNerden ßileßilirdim hayat zOrmu$ 10 yıL sonrA!SürekLi ko$ar güLerdim ßen ßundaN 10 yıL önce Ne oLacağı ßiLinmez akar zamAn 10 yıL sonrA

-Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin

-Gönül ister ki çağrılarımıza çağrı atılsın Gönül isterdi ki sevdiğimiz arasın! Her neyse gönül buna da alışırsın

-Keşke sen ben olsanda seni ne kadar sevdiğimi anlasanKeşke ben sen olsamda bu kadar sevilmenin tadına varsam

-Sen Hayata ne verirsen hayat sana senin verdiğini geri verirBen hayat ne verdim bilmiyorum ama hayat bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi

-Şu dünyaya geldim geleli yüzüm birkez olsun gülmedi dün gece rüyamda bir peri yüzünü güldürecek biri var dedi kim diye sorduğumda senin ismini söyledi

-İpek böceği örerde kozayıİçine hapseder kendini bilirmisin?Suçun yok bunda seninYokta bilmezmisin,ipekler hep senin için

-Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri çok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir