1-Bizim isyanımız sokaklarda güzelimKaldırım taşlarında aç yattiğimiz zamanlaraBizim isyanımız senin gibi vefasızlara güzelimSevip sevilmediğiz zamanlaraSen bunları anlamazsın bebeğim, çünkü senin isyanın yalnız kaldığın zamanlara
2-Tutkuların ateşe,ateşin kırmızıya,kırmızının güle,gülün ışığa dönüştüğü bugün, duyguların en yoğununu davet etsem gelirmisin?
3-Bu sabah ilk günaydının benden olsun,benimde ilk günaydın dediğim sen ol istedimGÜNAYDIN,MUTLU GÜNLERkilometrelerce uzakta bile bazen en yakınıda olabilen benden sana
4-Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sanaAkşam ayazında üşürsen güneşi getiririm sanaEğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana
5-Nasıl uzaktaki yıldız parlak geliyorsa insana, uzakta olduğun için tutkunum sanaHani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için tutkunum sana
6-Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olmaSana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma,Sana kalbimi vereceğim sev ama incitme
7-Aşkım yatağın,sevgim yorganın,yüreğim yastığın olsun iyi uyu bir tanem
8-Seni bulmaktan çok aramak isterim,Senmi sevmeden önce anlamak isterimSeni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim
9-Aşk kaçmaktan çok kovalamak,görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek,dokunmaktan çok düşünmektirVe aşk öyledir ki nerde imkansız varsa onu seçer
10-Gecenin bir yarısı başlıyorsa çığlığım duyulsun diye değil,çağrılarım ise gelmen için hiç değilSeslenmeden duyurmayı biliyorsa bu yürek görmeden sevmeyide bilir
Ask, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer Ellerin kan içinde kalir ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsin
Sen varya sen, ayni sigaram gibisin Dumani gözlerin, külü dudaklarin Yalniz aranizda bir fark var Sigarami ben, beni ise sen yakiyorsun
Seni ne kadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damlasini tutmaya çalisTutabildiklerin senin sevgin,tutamadiklarinsa,benim sana olan sevgimdir
Sen Tanriya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin Sen gözümden süzülen yas, tek düsüncem, hasretimsin Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin
Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin
Ne insanlar tanidim yildizlar gibiydiler Hepsi göklerdeydi, parliyordu Ama ben seni, günesi seçtim Bir günes için bin yildizdan vazgeçtim
Sen benim hayatimda oldugun sürece ne sen kimseye rakip, ne de kimse sana rakipti Çünkü sen benim için daima tektin
Gecemidir insani hüzünlendiren Yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?Gecemidir seni bana düsündüren,Yoksabenmiyim seni düsünmek içingeceyi bekleyen?
Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyecegi kadar özelsin
Eger geceler seni düsündügüm kadar uzun olsaydi, sabah hiç olmazdy
Gözlerinden süzülen bir damla yas olmak isterdim Gözlerinden dogup, yanaklarindan süzülüp, dudaklarinda ölmek için
Seni çok özledim Seni her özledigimde kalbime bir yildiz çizdim Seni ne kadar özledigimi bilmek istermisin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canim!
Sen hiç denizlerin dibine bakinca yemyesil ormanlari gördün mü? Imkansiz deme! çünkü ben senin gözlerine bakinca ölülerin bile sahit olmadigi o cenneti gördüm
Askim; gökyüzünde bir yildiz seç Senin kadar güzel ve parlak olsun Benim içinde bir yildiz seç, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun
Sen çatlayan dudagimda bir damla su, içimdeki yasama tutkusu, avuçlarima düsen kar tanesi Sen! Sevgilim, Sevdigim, Taptigim, Herseyimsin SÇS Bebegim
Bir gece ay bana sordu neden seni aglatan bir kizla berabersin? Aya baktim ve dedimki Sen hiç gökyüzünden vazgeçebilirmisin?
aşk sözlerii
aşk sözlerii
Mesaj gönderen moments » 19 Eyl 2008, 00:16
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön
Geçiş yap
- Agar.io
- Lak Lak Köşesi
- ↳ Sohbet
- ↳ Tanişma Yerimiz
- ↳ Anket Odası
- International Discussions
- ↳ Language: German
- Aşk Köşesi
- ↳ Aşk duygunuzu burada paylaşın
- ↳ Güzin abla
- ↳ Güzel Aşk Sözleri
- Ezoterizm Köşesi
- ↳ Fal ve Burçlar
- ↳ Rüya tabirleri
- ↳ Büyüler
- ↳ Cinler
- Spor Köşesi
- ↳ Voleybol
- ↳ Futbol
- ↳ Basketbol
- Video ve Resimler Köşesi
- ↳ Videolar
- ↳ Resimler
- ↳ Videolar 18+
- ↳ Korkunç Resimler +18
- Edebiyat Köşesi
- ↳ Türk kitap evi
- ↳ Şiirler
- ↳ Sms Sözleri / Güsel Sözler
- ↳ Fıkralar
- ↳ Amatör Aşk Şiirleri
- ↳ Komik Yazilar
- ↳ Şairler
- ↳ Öyküler / Denemeler / Hikayeler
- ↳ Ilginç Haberler
- Moda
- ↳ Moda ve Güzellik
- Magazin Köşesi
- ↳ Film, Dizi ve Şarkı Sözleri
- ↳ Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?
- Okul Köşesi
- ↳ Ödevler / Sınavlar
- ↳ Okullar
- İslami Köşesi
- ↳ Dini Konular / Dini Hikayeler
- ↳ TÜRKÇE KURAN-I KERİM
- ↳ Dualar Bölümü
- ↳ Peygamberimiz
- Hobi Dünyası
- ↳ Hobi Dünyası
- Mutfak Köşesi
- ↳ Türk Mutfağı
- ↳ Çin Mutfağı
- ↳ Arap Mutfağı
- ↳ İtalyan Mutfağı
- Modifiye Bölümü
- ↳ Tuning
- ↳ Motorlu Araçlar Dünyası
- ↳ Teknik Bilgiler
- Sağlık-Sağlıklı Yaşam Köşesi
- ↳ Şifalı Bitkiler
- ↳ Çocuk Sağlığı ve Bakımı
- ↳ Gebelik ve Annelik
- Msn nickleri Güzel Nickler
- ↳ Aşk-Sevgi Nickleri
- ↳ Yabancı Nickler
- Tarih Köşesi
- ↳ Mustafa Kemal Atatürk
- ↳ TARTIŞMA MEYDANI
- ↳ Türk Dünyası
- ↳ Osmanlı Tarihi
- ↳ Dünya Tarihi
- Fan Köşesi
- ↳ Tarkan
- ↳ Videolar
- ↳ Yıldız Tilbe
- ↳ Videolar
- ↳ Sezen Aksu
- ↳ Videolar
- ↳ Serdar Ortaç
- ↳ Videolar
- ↳ Ibrahim Tatlıses
- ↳ Videolar
- ↳ Ebru Gündeş
- ↳ Videolar
- ↳ Diğer Sanatçılar
- ↳ Karışık Videolar
- Hayvanlar Alemi
- ↳ Akvaryum Dünyası
- ↳ Malawi Cichlidleri
- ↳ Canlı Doğuranlar
- ↳ Tanganyika Cichlidleri
- ↳ Köpekler Köşesi
- ↳ Kediler Köşesi
- ↳ Arşiv
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir