iyi geceler mesajları

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

iyi geceler mesajları

Mesaj gönderen moments » 18 Eyl 2008, 23:39

İyi Geceler Mesajları

Geceler şimdilik tek engelim ancak ben bu günlerin değerini iyi bilmeliyimÇünkü ayrı geçen bu geceler olmasa senin yokluğunun ne demek olduğunu nasıl anlayabilirdimBensiz gecen ,benli rüyalarla dolsun sevdiğim…
Bir dilek tuttum ve yatıyorumŞahidim yıldızlar olsun ki bu gökkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağımDileğimin ne olduğuna gelince ?
Onu yanımda olduğunda öğreneceksinYada hiç bir zaman bilmeyeceksinİyi geceler canım sevgilim

Sen,derin uykularda binbir çeşit rüyalar içinde iken seni düşünmekten uyuyamıyan bu aşığına biraz insaf et biraz gül biraz lutfet ki bende uyuyabileyimİyi geceler aşkım iyi geceler bebeğim

Yıldızlar ışıl ışıl göz kırpıyorlar adeta aşkıma Şahitlik ediyorlar sensiz geçen gecelerime ve sıkıntılarımaNeyseki bu yalnız gecelerin biteceğini yine onlar söylüyorlar banaYaşanmış en büyük aşkların tek şahidi yıldızlar diyorlar ki:hadi yat artık çok az kaldı sabahaTatlı rüyalar aşkım hem sana hem bana…

Bu gönül sana tutkun Sözlerin yine suskun Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum Bir aradayken ayrıyız Herseye ragmen dayanmalıyız Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden İyi geceler aşkım…
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir