Bu yılın modası desen desen çoraplaR

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Bu yılın modası desen desen çoraplaR

Mesaj gönderen Eceeee » 07 Eki 2008, 18:44

Resim
Biz kadınların sorunudur. Bazen kendimizi çok özel hissetmek isteriz. Belki Yılbaşı, Sevgililer Günü gibi özel bir gündür veya o günü biz özel kılmak isteriz. Baştan ayağa değişmek isteriz. Yepyeni kıyafetler, ayakkabılar almak, kuaförde saçımızı son modaya uygun yaptırmak... Ama gelin görün ki, evdeki hesap çarşıya uymaz. Cebimizdeki bu isteklerimizi karşılamaya yetmez.

İşte böyle durumlarda benim sihirli bir formülüm var. Son derece basit. Ama her zaman işe yarar. Kendime en göz alıcı çorabı alırım. Ve de bütün iltifatları toplayıveririm.

Benim hayatımın ayrılmaz bir parçasıdır çorap. Kıyafetlerimin en gözde tamamlayıcısı. Modayla birlikte sürekli yenilenen, çarpıcılığı artan çoraplarımla her mevsim ayrı bir güzellik ve duygu yaşarım.

Hele bu yılın çorapları bir harika... Rengarenk ve çok değişik desenlerde... Çiçek motifleri, dikine çizgiler, geometrik desenler, fitilli ve simli desenler, desenli fileler, taş baskılardan oluşan külotlu çorap, jartiyersiz çorap, pantolon çorabı ve taytlar öylesine çekici ki...

Aristokrat şıklığın tamamlayıcısı

Bu sene dış giyim modasında kendisini hissettiren aristokrat şıklığın tamamlayıcısı oluyor çoraplar. Ve belki de hiç olmadıkları kadar ön plandalar. Pantolonların yerini kaprilere, şortlara, eteklere ve elbiselere bıraktığı bu sezonda çorap modasında barok ve rustik desenler, simler dişiliğin altını çiziyor.

2008 kış koleksiyonu struktürlü kumaşlardan, kat kat giysilerden oluşuyor. Koyu tonların yanında çok canlı, cesur renkler de var; mor , yeşil, fuşya gibi. Bu renklilik opak çoraplara, taytlara da yansıdı. Elbisenizle aynı renkte opak çorabınızı giyip bambaşka bir ruha bürünebilirsiniz. Ayrıca kontrast tonlarda diz altı çoraplar çok moda.

Mutlaka sim, her yerde sim . Çoraplarda da sim var. Altın tozu bazen tüm bacakta, bazen de sadece bir çizgi halinde parıldıyor.
" düş uçacak bahara doğru "

Kullanıcı avatarı
berfin
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Re: Bu yılın modası desen desen çoraplaR

Mesaj gönderen berfin » 29 Ara 2008, 19:43

waww yha süpermiş
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL

“Moda ve Güzellik” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir