86 kadın bir adamla evli
86 kadın bir adamla evli
Nijerya'da 86 kadınla evli 84 yaşındaki adamın durumuna, İslam kurallarına göre sadece 4 eşe izin veren şeriat mahkemesi el koydu. Muhammed Bello Ebubekir, eşleri arasından sadece 4'ünü seçmesi, aksi takdirde ölüm cezasına çarptırılacağı konusunda uyarıldı. Ebubekir ise Kuran'da 4 kadından fazlasıyla evlenmek konusunda herhangi bir yasak bulunmadığını belirterek şeriat mahkemesinin kararına direniyor. Eski bir din adamı olan Ebubekir'in eşlerinden 170 çocuğu olduğu tahmin ediliyor.
İngiliz BBC televizyonuna röportaj veren 84 yaşındaki Ebubekir, "10 eşi olan adam yaşlanınca kalpten ölür. Benim gücüm Allah'tan geliyor. 86 eşimle başa çıkabiliyorum" dedi.
Ebubekir'in yaşadığı ve Müslüman nüfusun çoğunlukta olduğu Nijer Bölgesi'nde 2000 yılından bu yana şeriat kuralları uygulanıyor.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Re: 86 kadın bir adamla evli
ANAmmmm buda ne bölee şok oldum vallaha
dünya rekorlarına imzasını atacak adam bu
rezillik bi yandanda
(( demii ama ))
:hypnose:

dünya rekorlarına imzasını atacak adam bu
rezillik bi yandanda
(( demii ama ))

:hypnose:
" düş uçacak bahara doğru "
Re: 86 kadın bir adamla evli

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir