CSKA'nın 'Ben Gordon' hayali!

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

CSKA'nın 'Ben Gordon' hayali!

Mesaj gönderen moments » 09 Eyl 2008, 13:40

BenGordon.jpg
BenGordon.jpg (7.46 KiB) 1267 kere görüntülendi
Son Euroleague ve Rusya şampiyonu CSKA Moskova'nın yeni sezon öncesi Chicago Bulls guardı Ben Gordon'ı renklerine bağlamaya çalıştığı ve rakiplerinin bu sezon yaptıkları flaş transferlere bu şekilde bir karşılık vermeyi amaçladığı iddia edildi.
Bir Yunan internet sitesinde çıkan habere göre Moskova ekibinin, Gordon için yıllık 5.5 milyon dolar ödemeye hazır olduğu belirtildi.

İngiltere doğumlu olan Jamaikalı oyuncunun, Josh Childress'ın Olympiakos'tan alacağı yıllık ücreti hesaba katarak yıllık 7 milyon dolar talep ettiği ifade edildi.

Chicago Bulls ile kontrat yenileme konusunda görüşmeler halinde olan ancak Boğalar'ın yıllık 6.4 milyon dolarlık teklifini reddederek henüz bir anlaşma sağlayamayan Gordon'ın, NBA'deki vergi sistemi hesaba katıldığında Rusya'da daha fazla kazanabileceği kaydedildi.

Gordon geçtiğimiz sezon 72 maçta 18.6 sayı, 3.1 ribaunt ve 3.0 asist ortalamalarıyla oynadı ve Bulls'un en skorer oyuncusu oldu.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Basketbol” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir