ördek bara gitmiş ve barmene sormuş: -ekmek var mı? -yok -ekmek var mı? -yok -ekmek var mı? -kardeşim yok dedik ya! - ekmek var mı? -bi daha sorarsan seni duvara çivilerim -çivi var mı? -yok -ekmek var mı?
ekmek var mı?
Bir kanguru bara girdi: - Hey dedi...Bana bir bardak viski... Garson şaşkınlıkla viskiyi verdi...Kanguru içti... - Kaç para ? diye sordu... - On dolar... Kanguru on doları tezgaha fırlatarak kalkarken garson: - Aman Allah`ım dedi...Hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum... Kanguru döndü: - Bir bardak viskiyi on dolara satarsan bir daha naaahh görürsün !
iki cocuk oturmus konusuyorlardi.Biri sordu: -Baliklar acaba terlermi? -TABIIIIIIIIIIIII TERLER. -Nerden biliyorsun? -Terlemeseler denizin suyu tuzlu olur muydu?
yavru bir kutup ayısı çok üşüyormuş babasına gidip baba sen kutup ayısımısın. evet oğlum .baban. evet .annen. evet oğlum. teyzen evet .halan .evet .deden .evet .baban. evet .annen. evet niye sordun oğlum. hiiç ben anneme gidiyorum der annesine anne sen kutup ayısımısın der. evet oğlum .annen .evet. baban .evet .deden. eben. evet .halan. evet ama niye soruyorsun madem hepiniz kutup ayısısınız ben niye üşüyorum
ekmek var mı?
ekmek var mı?
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir