Hakan akışık /yakışıklı voleybolcuyla roportaj zevki =)

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Hakan akışık /yakışıklı voleybolcuyla roportaj zevki =)

Mesaj gönderen Eceeee » 05 Eyl 2008, 16:01

Hakan Akışık
Resim

Hakan Akışık
SGK Takım Kaptan

Voleybolla nerede ve nasıl tanıştınız yada teşvik mi ettiler?
Voleybola ilk okul yıllarında yaşıtlarıma oranla daha uzun ve iri olmam nedeniyle okul takımına alınmamla başladım.

Ailenizde sizden başka voleybolcu var mı?
Hayır yok.

Bugüne kadarki başarılarınız nelerdir?
Dünya liseler arası voleybol şampiyonasında dünya ikinciliği (best player of the tournement), Genç Milli Takım Balkan Şampiyonluğu, 1 tane Türkiye ligi şampiyonluğu, 3 tane Türkiye ligi ikinciliği, 3 tane Türkiye ligi üçüncülüğü, Avrupa top teams cup final four ve 4 kez de ligi ilk 4 içinde tamamlayan takım kadroları içinde bulundum.

Resim

Unutamadığınız bir anınız var mı(Maç içinde veya dışında)
Gerçekten bu konuda çok fazla ve unutulmayacak anılara sahip bir kariyer geçirdim. Erdemirspor seyircisi ve bana gösterdikleri ilgiyi hayatımın sonuna kadar unutmam mümkün değil.. saha içi anılarına gelince; 3 sezon önce Polis Akademisi’nde olduğum yıl Ziraat Bankası’na karşı oynuyorduk setlerde 2-0 ve 3.setin sayılarında da 18-11 gerideydik pek çok insan maç 3-0 bitti diye salonu terk ediyordu, o ana kadar takımın en kötüsü de bendim ama ne olduysa oldu o sayılardan sonra ben de coştum takım da coştu seti oradan çevirip maçı 3-2 kazanmıştık.. Unutamadığım anılara bir tane daha ekleme yapabilirim; Liseler Dünya Şampiyonası’nda rakip oyunculardan birinin vurduğu smaç bizim için Dünya Şampiyonluğu sayısı olarak outa giderken takım arkadaşımın refleks yaparak topu karşılaması ve topun tavana çarpması bizim Dünya Şampiyonluğu’nu kaybetmemize neden olmuştu bu da unutamadığım anıların basında geliyor.

Voleybol yaşantınızdaki hedefleriniz neler?
Voleybol yaşantımda kendime hedef olarak koyduğum birçok şeyi başardığımı düşünüyorum..

Resim

İlk Milli formayı giydiğiniz zamanı hatırlıyor musunuz?
İlk kez resmi olarak 1992 yılında milli oldum.

İlk Milli formayı giydiğinizde neler hissettiniz?
Tabii ki çok heyecan verici bir gündü..

Örnek aldığınız bir voleybolcu var mı? Varsa ismi nedir?
Sanırım şu an örnek alınacak yaştayım

Resim

Voleybol oynamayı bıraktıktan sonra yine voleybolun içinde olmayı düşünüyor musunuz?(Yönetici, antrenör, menajer, hakem v.b. gibi..)
Şu an için bir şey söylemek çok zor. Zamanın neler getireceğini görmek lazım.

Sormadan geçemeyeceğiz bugüne kadar oynadınız en iyi pasör hangisiydi?
Evgeni KRASİLİNİKOV tek benim için…

Resim

Maç öncesi ve maç sonrası özel bir beslenme yönteminiz var mıdır?
Maç öncesi genelde karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi tercih ediyorum

Maç esnasında inandığınız bir uğurunuz var mı?
Pek yok sadece sahaya sağ ayakla çıkmaya dikkat ediyorum.

Resim

Genç sporculara bir ağabey olarak neler tavsiye edersiniz?
Genç sporcuları çok seviyorum ve onlara her zaman destek olmaya çalışırım onlara en önemli tavsiyem düzenli olarak çalışmaları, yaşantılarına dikkat etmeleri.. ve iyi bir konuma geldiklerinde de yaptıkların bir spor olduğunu ve sadece bir oyunu iyi oynadıklarının bilincinde olmaları...

Evet şimdide biraz magazin..

Hakan Akışık voleybol dışında nasıl biridir?
Sezon devam ederken voleybol hayatımın bir parçası olduğu için çok fazla sosyal hayat yaşama şansım olmuyor.. zaman zaman sinemaya gidiyorum, arkadaşlarımla vakit geçirmek, internet, kitap okumak, vakit buldukça stadyumda futbol maçı izlemek, köpeğimle ilgilenmek ve değişik lezzetleri tadabileceğim restoranlara gitmek

Ankara’nın prensi olarak sokakta yürüken tanınırmısınız (sokaktayken yaşadığınız bir anınız var mı?)
Pek çok kez oluyor tabii. Anı olarak derseniz, Milli Takımla; Huysuz Show’a çıkmıştık ve ben orda küçük Hüsamettin tiplemesi yapmıştım, o dönemde sokakta yürürken pek çok insan ”KUCUK HÜSO” diye laf atmıştı

ResimÖzel hayatınızda giyim tarzınız nedir?
Yerine göre değişiyor ama şık spor giyinmeyi seviyorum.

Genelde hangi parfümleri kullanırsınız?
Bu sorunun cevabını verirken gözüm dolabıma takıldı ve parfümlerime baktım, ne kullanıyorum diye.. çok sayıda parfümüm var ama son zamanlarda Rochas man kullanıyorum.

Arabanız varmı varsa markası ve modeli nedir?
Arabam var. Chevrolet Corvette

Resim
Msn messenger kullanıyor musunuz?
Evet, kullanıyorum, adresimide vereyim hemen…

Kız arkadaşınız var mı?
Bu konuyu gülerek geçiştiriyorum

Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Kısmet diyelim.

Resim

Yemek yapmayı bilir misiniz? en iyi hangi yemekleri yaparsınız?
Evet, biliyorum, soslu makarnaları iyi yaptığımı düşünüyorum

Geceleri eğlenmek için dışarı çıkar mısınız? Eğer çıkarsanız tercih ettiğiniz mekanlar hangileri?
Yaz tatili hariç sık çıkmaktan hoşlanmıyorum.

Bunların dışında hobileriniz ve fobileriniz neler?
Seyahat, araba kullanmak, Tarihi mekanları gezmek, spor arabalar, elektronik esyalar, dekorasyon gibi konular ilgi alanıma giriyor, zaman zaman değişik heveslere de kapılıyorum.. öyle belirgin bir fobim yok..

Resim

Takım arkadaşlarınız veya aile icinde bir lakabınız var mı?
Takımdaki tüm genç arkadaşlarım bana “Komutan” derler

Hayatta sizi en çok sinirlendiren ve mutlu eden davranış nedir?
Yalandan nefret ediyorum… Düşünülmek hatırlanmak herkesi olduğu gibi beni de mutlu eder.

Eğer voleybolcu olmasaydınız ne yapmayı düşünürdünüz?
Yine sporcu olurdum herhalde ya da ticaretle uğraşırdım

Resim

Peki başka sporlarla ilgileniyor musunuz? ve takip ettiğiniz takımlar var mı?
evet futbolla ilgileniyorum

Hayatta olmassa olmazlarınız neler?
Ailem ve doğruluk.

Televizyon ile aranız nasıl? Devamlı izlediğiniz program veya diziler varmı bu aralar cok meşhur olan lost mesela..
Lostu fanatik bir sakilde degil ama zaman zaman takıp ediyorum.

Resim
Mankenlik yapmayı hiç düşündünüz mü? veya teklif geldi mi? bir ajansa kaydınız var mı?
Teklif geldi ama pek düşünmedim. geçmiş yıllarda yabancı bir şarkıcının klibinde oynamıştım ama her hangi bir ajansta da kaydım yok.
" düş uçacak bahara doğru "

“Voleybol” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir