HAdİ YiNE SEW bnİ.
HAdİ YiNE SEW bnİ.
evet coq ÖSLedim BELqiDe neDensizce quLmeni qözLerime bakIp SEni sewiyoruM DEMEni özLEDim sarıLManı özLEDim sEn qittinYa bu şehir aqLADı bu qece seN yokSUnYA qözLERm aqLamaKLı yorquN sen gittinya sehriN TÜM IŞIKLARI SÖNDÜ bu qece. içiMDe bi ateŞ soL yaNım coq acıO NEDeNSİZCE...kıYamazDn yhA hani bNa dÖn hadi canM coq acıO .bEn iLk defa saNa yenİLDİm.. qİttİĞİn O lanet qüNden bERi mUTLULuğuMUda ALDIn sanki . yA DÖn yADA mutLuluğumu qeri ver bANa.. al bi itiRAF sana asLa qöründüğüm KADAR qüÇLü OLaMaDım. SusMa nOlur.. OlmuO iŞDe qimSe sEn oLamıo.. asqıM qeLİmesi en COq senNLE yakısDı bnA. taMam hadİ kabUl ettim yenilgiyi DÖn nOLur dayanamıORUm sewdqM.HİÇmi sewmEDin zaLİm hiCmi özLemediN.? hani soNun olcAKtım? qttqN o qunDen beri en iyi yaptıqm sey sahte kahkahalar... ama ARTIk rolümü ii oYnuYamIoruM yORuldum sensLktn. haDİ yine sew bEni.prensesİn coq ÖZledi seni.. suSma nOLur..TERketmek KOLayDı sen KOLayI secDn. qEL hadi quruRUm ayaKLar aLtında beqLıor bu qIs senY...
Re: HAdİ YiNE SEW bnİ.
3 AY OLDU AMa untamıom COq özluom
bu arada siiri kendım yazdım beğendınısmı
evet ruh halini baya bi yansıtıyor yazdığın şiirler
" düş uçacak bahara doğru "
nasıl yani:s
yani aşk acısı çekiosun felan filan bunalımda olduğunu belli ediyor demek istedim.
ismin ne senin ??
ismin ne senin ??
anLADm tuqCe isMim. .kac yasndasn_?
18 tatlım bende nesrin tanıstıma memnun oldum :dil:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir