Baharatlı Çin Bifteği

Cevapla
Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Mesajlar: 5033
Kayıt: 14 Ağu 2008, 19:14
Konum: Almanya
İletişim:

Baharatlı Çin Bifteği

Mesaj gönderen moments » 20 Kas 2008, 22:01

Resim

Baharatlı Çin Bifteği

750 gr. biftek
3 çorba kaşığı margarin
2 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1'er tatlı kaşığı zencefil, pul biber, karabiber, tuz, tarçın, kimyon
1 çay bardağı sirke
1 su bardağı et suyu
1 çorba kaşığı hardal

Margarin eritilir, toz zencefil atılır, kokusu çıkınca doğranmış biftek eklenir, suyunu salıp çekince piyaz şeklinde doğranmış soğan katılır, soğan yumuşayınca baharatlar eklenir, karıştırılır, sirke, et suyu eklenir, kapağı kapalı olarak orta ateşte yarım saat pişirilir.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Cevapla

“Çin Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir